09 / 05 / 2024

Uğur Hüseyin Hasançebi

Uğur Hüseyin Hasançebi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 12 Kasım tarihinde kuruldu.

Napa Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Napa Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cemal Uğur, Efecan Uğur ve Hasan Uğur ortaklığında kuruldu.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Uğur Hüseyin Hasançebi Haberi

Uğur Hüseyin Hasançebi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. Firmalara bankacılık ve finans konularında danışmanlık hizmeti vermek ve 14.11.2014 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak, Varyap Meridian Sitesi, I Blok,...