06 / 05 / 2024

ukom eylem

ukom eylem

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

İBB, İklim Değişikliği Eylem Planı hazırlıyor!

İBB, İklim Değişikliği Eylem Planı hazırlanmaya başladı. Böylece belediye tarafından yapılan projelerle karbon emisyonlarının azaltılmasına katkı sağlamayı da hedefliyor.

Osmangazi Belediyesi'nin 5 Yıllık Yerel Eylem Planı onaylandı!

Osmangazi Belediyesi Eşitlik Birimi’nin, ilçede yaşayan dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına hazırladığı 5 yıllık ‘Yerel Eylem Planı’, Osmangazi Belediye Meclisi tarafından da onaylandı.

Balçova arsa mağdurları eylem yaptı!

Balçova Belediyesi’nden arsa aldıktan sonra 1980 darbesi nedeniyle haklarını bir türlü alamayan arsa mağdurları, Üçkuyular’daki AVM inşaatı önünde eylem yaptı.

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Bingöl’de katı atık bertaraf tesisi için eylem yapıldı!

Bingöl’de katı atık bertaraf tesisinden süzülen atık su ve etrafa yayılan kötü koku, köylülerin tepkisine neden oldu. Yıllarca çözülemeyen soruna tepki gösteren köylüler, 'Çöp kokusundan dolayı satılık köy' pankartı asarak eylem yaptı.

İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı raporu yayınlandı. İşte İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri...

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı açıklandı!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Planda, inşaat sektörüne yönelik kamu destekli bir ihtisas bankası kurulması öneriliyor.

İnşaat-İş çalışanları OYAK Sitesi önünde eylem yaptı!

İnşaat-İş, Levent'te bulunan OYAK Sitesi'nin dış cephe mantolama işinde çalışıp, 3 aydır ücretlerini alamayan taşeron işçiler için site önünde eylem yaptı.

İzmir Bayraklı'da inşaat işçilerinden eylem!

ADALET Bakanlığı'nın Bayraklı İlçesi'nde yapımı devam eden İzmir Bölge İdare Mahkemesi Binası inşaatında çalışan işçiler taşeron firmanın maaşlarının ödemediğini öne sürerek eylem yaptı.

Sezgin Tanrıkulu'ndan Sur eylem planı açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sezgin Tanrıkulu, Sur için yapılan açıklamaları ve eylem planların hakkında eleştirilerde bulundu.

Fatih Ormanı için eylem!

Kuzey Ormanları Savunması, Fatih Ormanı'nın içindeki taş ocaklara dikkat çekmek için eylem yaptı. Eylemde "Ormana proje yapılmaz" ve "Susma sustukça her yer beton olacak" sloganlarını kullandı.

ukom eylem Haberi

ukom eylem

Ukracity Komşuları Derneği (UKOM) dün Ukra şirketinin önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu eylemde bir açıklama yaptı. İşte o açıklama


UKOM açıklaması;

UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) olarak Ukra inşaatın daha önce satın aldığımız evler için şu an bizlerden fark adı altında fahiş paralar talep etmesini, karşılığında ise bize imzalatmak istedikleri ibralaşmayı (Ukra şirketi hakkında yapılan hukuksal tüm şikayetlerimizden vazgeçmemizi-basında bir daha Ukra şirketi ve ortakları hakkında tek kelime dahi etmememizi vs.) daha da önemlisi bunların karşılığında tapu vermemelerine karşın sesimizi duyurmak amacı ile bugün Ukra şirketinin önünde (Esenyurt Şelale Plaza) bir eylem gerçekleştirdik. 


Projeyi şu an Özyurtlar devraldı ve projenin ismini değiştirerek Ödül İstanbul yaptılar. Tüm Ukracity mağdurları bölgede tanınan  bir inşaat şirketi olan Özyurtlar'ın inşaatı devralması...