30 / 04 / 2024

ukra inşaat emlak kulisi

ukra inşaat emlak kulisi

Skyturk 360'daki Emlak Kulisi programına Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz konuk oldu. Atila Yavuz Ukracity'nin son durumuyla ilgili bilgi verdi...

Atila Yavuz 20 Eylül'de Tebernüş Kireçci'nin konuğu olacak!

Tebernüş Kireçci Skyturk 360'daki programında Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz'u ağırlayacak

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Taşınmaz satın alan kimselerin vergi mükellefiyeti bir sonraki sene başlıyor. Peki, satın alınan taşınmaz mal yeni inşaatsa emlak vergisi nasıl ödenir? Kanun gereğince yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tarhan Temuçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi. Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığı ve inşaatın kısa sürede başlayacağı bildirildi...

Yeni inşaat emlak vergisi nasıl ödenir?

Gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenmesi gereken emlak vergisi için ilk taksit dönemi devam ediyor. Peki, yeni inşa edilen bir binadan ev aldığınızı düşünelim. Yeni inşaat emlak vergisi nasıl ödenir?

Ukra İnşaat'tan yeni Ukracity açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Ukra İnşaat da bugün Ukracity ile ilgili yeni bir açıklama yaptı...

Ukra İnşaat'tan Ukra City açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Gelişmeler sürerken Ukra İnşaat da Ukracity ile ilgili açıklama yaptı...

Ukra İnşaat'tan Ukracity açıklaması!

Ukra İnşaat internet sitesinden yaptığı açıklamada "UKRACİTY projemizin tamamlanması ile ilgili olarak projemizle ilgilenen inşaat şirketi ile son bir hafta içinde 4 defa bir araya gelinmiştir" dedi

Hataloğlu İnşaat-Emlak firması yeni yerine taşındı!

Hataloğlu İnşaat-Emlak firması, uzun yıllardan beri hizmet verdiği PTT arkasındaki yerinden, Karakeçili Mahallesi Üçtutlar Caddesi'ndeki yeni yerine taşındı. Firma sahibi Ayhan Hatal, değişikliğin çalışmalarını değiştirmeyeceğini belirtti.

Adana'da İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na başvuru yapıldı!

Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Adana Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti.

ukra inşaat emlak kulisi Haberi

ukra inşaat emlak kulisi

Hafta içi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz  sektör hakkında bilgiler verdi. 


Emlak Kulisi 20 Eylül Programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...