29 / 04 / 2024

ukra inşaat kimin

ukra inşaat kimin

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz kimdir? Atilla Yavuz inşaat sektörüne nasıl girdi? Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşte Atilla Yavuz'un eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davasında son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat yaptığı açıklamada mahkeme tarafından uzatma taleplerinin kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verildiğini bildirdi.

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın 2013/605 Esas Anadolu 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde saat 15:00'te görülecek.

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi. Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığı ve inşaatın kısa sürede başlayacağı bildirildi...

Ukra İnşaat'tan yeni açıklama!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi..

Ukra İnşaat'tan yeni Ukracity açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Ukra İnşaat da bugün Ukracity ile ilgili yeni bir açıklama yaptı...

Ukra İnşaat'tan Ukra City açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Gelişmeler sürerken Ukra İnşaat da Ukracity ile ilgili açıklama yaptı...

Ukra İnşaat'tan Ukracity açıklaması!

Ukra İnşaat internet sitesinden yaptığı açıklamada "UKRACİTY projemizin tamamlanması ile ilgili olarak projemizle ilgilenen inşaat şirketi ile son bir hafta içinde 4 defa bir araya gelinmiştir" dedi

ukra inşaat kimin Haberi

ukra inşaat kimin

Atilla Yavuz kimdir?

Atilla Yavuz, 1967 yılı Ankara doğumlu. 2003 yılından itibaren inşaat sektörünün içinde olan Atilla Yavuz, Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


2003 yılında Öykü Evler projesi ile birlikte inşaat sektörüne giren Atilla Yavuz, İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümü mezunu.


Atilla Yavuz, Esenyurt ve Küçükçekmece bölgelerinde birçok projeyi hayata geçirdi. Siyasi partilerde de görev alan Atilla Yavuz, 2004-2009 yılları arasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun danışmanlığını yaptı.


2005 yılında Esenyurt'un yıldızının parlayacağını anladığını ifade eden Atilla Yavuz,  burada araziler alarak konut projelerini hayata geçirdi.


Ukra İnşaat projeleri...

1.Öykü Evleri - Başakşehir 

2.Ukra Şelale Plaza - Esenyurt 

3.Ukra Han Plus - Esenyurt 

4.Ukra Sedai Plaza - Esenyurt

5.Ukra Hane Plus - Esenyurt 

6.Ukra City -Beylikdüzü 




Atilla Yavuz, 17 Şubat'ta Ukra City müşterileriyle buluşuyor!
Ukra City’de inşaat Temmuz’da başlıyor!
Atilla Yavuz:...