15 / 05 / 2024

Ukracity esenyurt eylem

Ukracity esenyurt eylem

Ukracity mağdurları iki yıl önce teslim edilmesi gereken Ukra City'i teslim etmediği gerekçesi Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için Esenyurt'ta eylem yapıyor.

Konut mağdurlarından davullu zurnalı eylem!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Ödül İstanbul projesinden hak sahibi olanlar 14 senedir yaşadıkları mağduriyeti duyurmak için davullu zurnalı eylem yaptı. Özyurtlar Holding önünde gerçekleştirilen eylemde vatandaşlar “Ödül değil cezasın” yazılı dövizler taşıdı.

Özyurtlar Ödül İstanbul'dan evlerini alamayan konut mağdurları eylem yapacak! 14 yıldır bitmeyen proje!

İstanbul Esenyurt'ta 2 bin 560 konutluk Ukra City projesinin yapımı durduktan sonra mağdur olan vatandaşlar, 'Bu kez de Özyurtlar tarafından mağdur edildik' diyerek yeni bir eylem kararı aldı. 200'den fazla kişinin katılması beklenen eylem 11 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Konut mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırılan konut mağdurlarıyla bir araya geldi.

Innovia 4 mağdurları 2 Şubat'ta eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini Eylül 2018'de durdurmuştu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 2 Şubat tarihinde Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde eylem yapacak.

Esenyurt mağdurlarından eylem!

Esenyurt’ta yer alan bir inşaat projesinden satın aldıkları evlerin inşaatının durdurulmasından dolayı mağdur olduklarını belirten bir grup kişi eylem yaptı. 

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Esenyurt konut mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta 2010 yılında mağdur edilen vatandaşlar birleşti ve bugün eylem yaptı. Eylemde engelli kontenjanında ev alan Tuncay K. isimli bir kişi inşaatın en üst katına çıkarak sesini duyurmaya çalıştı.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Makromtek Esenyurt mağdurları proje inşaatında!

Makromtek Esenyurt mağdurları projenin inşaatına giderek, dairelerin kapılarını taktı. Mağdurlar en son 17 Şubat 2016'da bir araya gelip eylem gerçekleştirmişti.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devrinde son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Ukra City'nin satış ofisine kendi tabelasını asan Özyurtlar projeyle ilgili flaş bir açıklama da yaptı.

Ukracity esenyurt eylem Haberi

Ukracity esenyurt eylem


Ukracity mağdurları iki yıl önce teslim edilmesi gereken Ukra City'i teslim etmediği gerekçesi Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için Esenyurt'ta eylem yapıyor. 


Esenyurt Ukra City satış ofisi önüne çadır kuran  Ukra City mağdurları haklarını almadan satış ofisinin önünden ayrılmayacaklarını belirtti. Ukra satış ofisinin kapı duvar olduğunu belirten vatandaşları Avukat Orhan Boran Genel yasal prosedürler hakkında bilgilendirdi. Ukra City mağdurlarının eylemleri gece de devam edecek.








Ceren...