06 / 07 / 2024

Ulaş Canpolat çevre ve şehircilik

Ulaş Canpolat çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Antalya Kepez'deki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Ulaş CANBOLAT’ın yetki belgesini 1 yıl süreyle iptal etti.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yarısı Bizden kampanyasının başvuru sayısı 83 bine ulaştı!

Yarısı Bizden kampanyasına ilgi gün geçtikçe artıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, toplam başvuru sayısının bina bazında 83 bine ulaştığını duyurdu.

Murat Kurum: Millet bahçesinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık!

Millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi hedefinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık. 418 millet bahçemizi projelendirdik, 125'inin yapımını tamamladık." dedi.

Millet bahçelerinin yatırım değeri 16 milyar TL'ye ulaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam millet bahçesi rakamının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağına dikkat çekti, yatırım değerinin de 16 milyar Türk Lirasına ulaşacağını duyurdu.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Amasya Çevre Yolu 110 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu'nun şehir içinden geçen şehirler arası trafiği tamamen kentin dışına ittiğini söyledi.

Amasya çevre yolu 25 Temmuz'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Amasya çevre yolunun 25 Temmuz'da açılacağını müjdeledi.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Elazığ'da ağır hasarlı bina sayısı 8 bin 519'a ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ deprem alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında; "Toplamda yıkık, acil yıkılacak, ağır hasarlı bina sayısı 8 bin 519, bağımsız bölüm sayısı 19 bin 821'e ulaşmıştır" diye konuştu...

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Ulaş Canpolat çevre ve şehircilik Haberi

Ulaş Canpolat çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünden:


Antalya İli, Kepez İlçesi, Teomanpaşa Mahallesi, 025-A-10-C-1-D pafta, 10395 ada, 12 no.’lu parsel üzerindeki yapıda görev ve sorumluluklarını 3194 sayılı İmar Kanununun 28 inci maddesinde belirtilen hükümlere göre yerine getirmediği Kepez Belediye Başkanlığınca tespit edilen Yapı Müteahhidi Ulaş CANBOLAT’ın Yetki Belgesi Numarasının (0007110186554412);

Aynı Kanunun 42 nci maddesine göre bir (1 yıl) süre ile iptal edilmesine,

İptalin Yapı Müteahhitliği Bilişim Sistemi (YAMBİS) kayıtlarına işlenmesine,

Söz konusu yapı müteahhidinin, yapı ruhsatı alınmış mevcut işlerini tamamlaması dışında, iptal süresince ruhsata tabi yeni yapım işi alamamasına,

İptal süresinin Resmi Gazetede ilan tarihinden itibaren başlatılmasına,

Bakanlık Makamının 24.12.2015 tarihli ve 15994 sayılı Olur’u ile karar verilmiştir.

İlgililere...