06 / 07 / 2024

Ulaş Canpolat kimdir

Ulaş Canpolat kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Antalya Kepez'deki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Ulaş CANBOLAT’ın yetki belgesini 1 yıl süreyle iptal etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Vahit Okumuş kimdir?

Osmanlı'dan bugüne ulaşan tarihi eserlerin mimarı Sinan'ın matematiğini çözmeyi başaran Vahit Okumuş kimdir? Vahit Okumuş, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Prof. Dr. Vahit Okumuş..

Müteahhit Ulaş Canpolat'ın yetki belgesi 1 yıllığına iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Antalya Kepez'deki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Ulaş CANBOLAT’ın yetki belgesini 1 yıl süreyle iptal etti.

İsmail Kartal kimdir?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğüne, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal atandı. Peki, İsmail Kartal kimdir? İşte İsmail Kartal..

Ulaş Karasu kimdir?

İnşaat Mühendisi Ulaş Karasu, CHP Sivas Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ulaş Karasu kimdir? Ulaş Karasu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ulaş Karasu...

Serdal Kuyucuoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Serdal Kuyucuoğlu kimdir? Serdal Kuyucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serdal Kuyucuoğlu...

Ulaş Karaca kimdir?

Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca kimdir? Ulaş Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ulaş Karaca, ne zamandan beri Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ulaş Canpolat kimdir Haberi

Ulaş Canpolat kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünden:


Antalya İli, Kepez İlçesi, Teomanpaşa Mahallesi, 025-A-10-C-1-D pafta, 10395 ada, 12 no.’lu parsel üzerindeki yapıda görev ve sorumluluklarını 3194 sayılı İmar Kanununun 28 inci maddesinde belirtilen hükümlere göre yerine getirmediği Kepez Belediye Başkanlığınca tespit edilen Yapı Müteahhidi Ulaş CANBOLAT’ın Yetki Belgesi Numarasının (0007110186554412);

Aynı Kanunun 42 nci maddesine göre bir (1 yıl) süre ile iptal edilmesine,

İptalin Yapı Müteahhitliği Bilişim Sistemi (YAMBİS) kayıtlarına işlenmesine,

Söz konusu yapı müteahhidinin, yapı ruhsatı alınmış mevcut işlerini tamamlaması dışında, iptal süresince ruhsata tabi yeni yapım işi alamamasına,

İptal süresinin Resmi Gazetede ilan tarihinden itibaren başlatılmasına,

Bakanlık Makamının 24.12.2015 tarihli ve 15994 sayılı Olur’u ile karar verilmiştir.

İlgililere...