02 / 05 / 2024

Ulaş Yurdakul kimdir

Ulaş Yurdakul kimdir

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, geçtiğimiz hafta sonu basına düzenlediği kahvaltılı bilgilendirme toplantısında, belediyenin 2015 yılı faaliyetlerini anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ulaş Yurdakul kimdir?

Tekirdağ Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul kimdir? Ulaş Yurdakul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ulaş Yurdakul, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ulaş Yurdakul..

Ulaş Yurdakul bölge hastanesinde incelemelerde bulundu!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Küçük Sanayi Sitesi Mevkii'nde Malkara Belediyesi adına kayıtlı 27,934,30 m2 alan üzerinde yapımına devam edilen 70 yataklı Bölge Hastanesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Ulaş Yurdakul, Malkara Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını inceledi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ile birlikte 14 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 18.00'de Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip, tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Tekirdağ Malkara'ya prestij caddesi geliyor!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “11 ilçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle başkanlık makamında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Vahit Okumuş kimdir?

Osmanlı'dan bugüne ulaşan tarihi eserlerin mimarı Sinan'ın matematiğini çözmeyi başaran Vahit Okumuş kimdir? Vahit Okumuş, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Prof. Dr. Vahit Okumuş..

Malkara Belediyesi otogar projesinin temelini Nisan'da atacak!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, geçtiğimiz hafta sonu basına düzenlediği kahvaltılı bilgilendirme toplantısında, belediyenin 2015 yılı faaliyetlerini anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Malkara Belediye Meclisi'nde imar değişikliği kabul edildi!

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis, Odasında M Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında toplandı..

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ulaş Yurdakul kimdir Haberi

Ulaş Yurdakul kimdir

Başkan Yurdakul toplantıda, fizibilite çalışmaları tamamlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yeni projelerini de başlıklar halinde açıkladı. Yurdakul açıklamalarında şu sözleri kaydetti: “Trakya’nın en büyük ve modern Et Entegre Tesisi’nin ÇED sunumu 10 Aralık 2015 tarihinde yapılmıştır. Tesisin temelini 2016 yılı içerisinde atacağız. Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminalinin ön hazırlık çalışması 2015 yılında tamamlanmış olup, otogarımızın ihalesi Ocak ayında yapılacak ve temeli ise Nisan ayında atılacaktır. Eski otogar alanında 18 dönümlük alanda oluşturulacak olan Kent Meydanı projemizin etüt çalışmalarını 2016 yılı içerisinde gerçekleştireceğiz. Malkara’ya yakışan ve ticaret hacmini arttıracak olan Pazar yerini imar planındaki yerine alınması için gerekli çalışmalar 2015 yılı içerisinde yapılmış olup 2016 yılı içerisinde temelini atacağız.”

KONGRE MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ

“Emniyet Müdürlüğü’müzün yanındaki boş alana 2016 yılı içerisinde Malkara’mızın ihtiyacı...