05 / 05 / 2024

Ulaşım Çalıştayı ne zaman

Ulaşım Çalıştayı ne zaman

45 ilden yaklaşık 150 katılımcıyla yapılan " Ulaşım Çalıştayı "nda 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşların ücretsiz taşınmasının ulaşım esnafına etkileri ile taşımacılıktaki sorunlar ele alındı

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Öğrencilere ulaşım desteği müjdesi! Ulaşım desteği ne kadar? Ulaşım desteği ne zaman verilecek? 22 Ekim 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Bu başvurular nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm detaylar…

Ulaşım desteği başvuru şartları nedir? Ulaşım desteği başvurusu ne zaman?

Ulaşım desteği, milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor. Ulaşım desteğinden nasıl yararlanılacağı sıkça araştırılıyor. İşte detaylar!

Ulaşım desteğinde detaylar belli oldu! 5 bin TL verilecek, işte şartlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ulaşım desteğinde detaylar netleşti. Peki, öğrenci ulaşım desteği ne kadar, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği müjdesi! Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün ailelerinin yanına ya da memlekete giden öğrencilere ulaşım desteği verileceğini açıkladı. Peki bu ulaşım desteğinden kimler yararlanacak? İşte detaylar…

24 Eylül gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte gümüş alış satış fiyatı

Gümüş fiyatları 24 Eylül 2022 Cumartesi gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? İşte 24 Eylül 2022 gümüş alış satış fiyatları...

Vakıflar Genel Müdürlüğüne 204 personel alınacak! İşte detaylar!

Vakıflar Genel Müdürlüğüne personel alımı yapılacak. Gerekli şartlar sağlanıyor ise ilana başvuruda bulunabilirsiniz. İşte detaylar!

Gelir İdaresi Başkanlığı 650 personel alacak! GİB personel alımı başvuruları ne zaman? İşte GİB personel alımı şartları!

Gelir İdaresi Başkanlığı 650 personel alımı yapacak. Peki GİB personel alımı başvuruları ne zaman? GİB personel alımı şartları neler? İşte merak edilen ayrıntılar..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak! İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İşte İBB memur alımı şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  resmen memur alımını açıkladı. Peki, İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İBB memur alımına nasıl başvurulur? İşte merak edilen ayrıntılar...

Devlet Su İşleri 3 bin 231 personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? KPSS şartı var mı? İşte tüm detaylar!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılmış olan personel alımı duyurusuna göre Devlet Su İşleri, bünyesine 3 bin 231 personel alacak! Kontenjanları açıklanan Devlet Su İşleri personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? KPSS şartı var mı? İşte tüm detaylar....

Ulaşım Çalıştayı ne zaman Haberi

Ulaşım Çalıştayı ne zaman


Ulaşım esnaf odaları ve kooperatif başkanları ile toplu taşıma esnaf temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen "Ulaşım Çalıştayı", Antalya'da gerçekleştirildi.


Kentteki bir otelde gerçekleştirilen çalıştayda, 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşların ücretsiz taşınmasının ulaşım esnafına etkileri ile taşımacılıktaki sorunlar ele alındı.


Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, çalıştayın açılışında, Türkiye'deki bütün oda, kooperatif başkanları ve yöneticilerini bir araya getirip sektördeki sıkıntıları masaya yatıracaklarını söyledi.


En son çıkan torba yasada 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların ücretsiz taşınması kararının esnafı maddi anlamda sıkıntıya soktuğunu savunan Kurt, uygulamaya karşı olmadıklarını ancak devlet desteği verilmesi gerektiğini ifade etti.


Kurt, çalıştayda 45 ilden yaklaşık 150 katılımcıyla alacakları kararları devlet yetkililerine aktarıp ya çözmeyi ya da hukuki olarak zemin hazırlayıp mahkemeye başvuru yapmayı planladıklarını dile getirdi.


Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği...