08 / 05 / 2024

ulaşım için 8 yılda 24

ulaşım için 8 yılda 24

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, katıldığı İstanbul Ticaret Odası Ocak ayı meclis toplantısında, 8 yıl içerisinde İstanbul'da ulaşıma 24,4 milyar TL harcadıklarını belirtti. Topbaş, bu yıl sonunda 28,4 milyar TL'ye ulaşacağını söyledi...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen iPhone SE 3 modeli için geri sayım başladı. Apple'ın iPhone SE 3'ün de dahil olduğu yeni ürünlerini tanıtımı için 8 Mart günü bir etkinlik düzenleyeceği gündeme geldi....

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Yılmaz Özdil'in villasına ekipler yıkım için geldi!

Bodrum' yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayarak yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen süre bugün doldu. Aile eklentilerle ilgili herhangi bir çalışmada bulunmayınca Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdü

FETÖ yurtlarının yapımı için firmalardan para talebi!

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

Yatırım için ulaşım planlarını takip edin!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde ''Yatırım için ulaşım planlarını takip edin'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Adıyaman'a ulaşım için ayrılan ödenekler mecliste konu oldu!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarca Adıyaman'a yönelik hizmetler için ayrılan ödeneklere ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

ulaşım için 8 yılda 24 Haberi

ulaşım için 8 yılda 24

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Ocak ayı meclis toplantısına davetli konuşmacı olarak katılan Başkan Kadir Topbaş İstanbul'un artık bir cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, “İstanbul’da dünyanın değişik yerlerinden gelmiş iş adamları var. Değişik alanlarda başarılı işler ortaya koyuyorlar. Ülkemizin ve İstanbulumuzun yurt dışında tanıtılması adına da önemli bir şey bu. Ve günümüz dünyasında artık ülkelerin gücü yerine şehirlerin gücü konuşuluyor” dedi.


Dünyada ve ülkemizde şehirleşme oranının hızla arttığına dikkat çeken Başkan Topbaş, dünya nüfusunun yüzde 50’sinin şehirlerde yaşadığını söyledi. İlerleyen yıllarda bu oranın yüzde 60’lara çıkacağını anlatan Başkan Topbaş, bu durumun şehirlerin gelişmeye daha fazla ihtiyaç duymasına sebep olduğunu anlattı.


Göreve geldikleri günden bu güne İstanbul’u her alanda geliştirmek ve dünya şehirleri ile yarışır hale getirmek için yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Topbaş,...