02 / 05 / 2024

ulaşım projeleri ihalesi

ulaşım projeleri ihalesi

Karayolunda Türkiye’de 23 ana aksta, toplam 2 bin 50 km’lik kesim ihale edilecek. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarından Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi ile Kurtköy-Akyazı Kesimi’nin ihalesi 4 Mayıs’ta yapılacak.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün!

İlk etabı 29 Ekim’de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün düzenlenecek. İhalede tahmini bedeli KDV dahil 468 milyon TL olarak belirlendi.

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

ulaşım projeleri ihalesi Haberi

ulaşım projeleri ihalesi

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, son 13 yılda gerçekleştirdiği 253 milyar TL’nin üzerinde yatırımla aralarında Marmaray, Ankara-lstanbul Yüksek Hızlı Tren’in de bulunduğu büyük projelere imza attı. İstanbul’a üçüncü havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul-İzmir Otoyolu, Kars-Bakü-Tiflis demiryolu hattı, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin yapımına başlandı. Asrın dev projeleri hayata geçerken, karayolunda Türkiye’nin kuzeyini güneyine, doğusunu batısına bağlayan ana aksların tamamlanması, otoyol ağının geliştirilmesi de 2023 hedefleri araşma alındı.


Önümüzdeki günlerde kuzey-güney karayolu koridoru projeleri çerçevesinde bin 229 km, doğu-batı karayolu koridoru projeleri çerçevesinde 815 km’lik yol için ihaleye çıkılması planlanıyor. 2023’e kadar toplam uzunluğu 5 bin 892 km otoyolun tamamlanarak trafiğe açılmasını hedefleniyor. Doğu Anadolu’yu Karadeniz Bölgesi’ne bağlayan Ovit, Cankurtaran ve Salmankaş Tünelleri, Orta Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayan Ilgaz Tüneli,...