12 / 05 / 2024

Ülker Türkiye 5 milyar liralık yatırım

Ülker Türkiye 5 milyar liralık yatırım

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Türkiye'de kira anketi: Katılımcıların yüzde 96,5'i kiralar çok yüksek dedi!

Türkiye'de ev kiralarına ilişkin bir anket yapıldı. Ankete katılanların yüzde 96,5'i Türkiye'de ev kiralarının çok yüksek olduğunu belirtti.

Türkiye'de konut alan ABD uyrukluların sayısı 8 ayda 3.5 kat arttı!

Türkiye'den konut alan ABD uyrukluların sayısı bu yılın ocak-ağustos döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 3,5 katına çıkarak 871 oldu.

Dünya Bankası'nın pandemide Türkiye'ye desteği 1.5 milyon dolar!

Dünya Bankası, 2021 mali yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından kaynaklı sağlık, ekonomik ve sosyal etkilerle mücadele içi 5 kritik kalkınma projesi için Türkiye'ye toplam 1,5 milyar dolarlık finansal destek sağlandığını belirtti.

Türkiye'de 1,5 milyon konut dönüştürüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2012 yılından bu yana Türkiye'de toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünün sağlandığını dile getirdi.

Yabancılar Türkiye'den 5 yılda 127 bin konut aldı!

Yabancılar son 5 yılda Türkiye’den 127 bin konut satın aldı. Yabancı uyruklulara ait konut sayısının 1.5 milyona çıktığını dile getiren CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Ülke topraklarının yabancıya satışı Osmanlı’nın yıkılış nedenlerinden biri” diye konuştu.

Türkiye'de acil dönüşmesi gereken 1,5 milyon konut var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada "Türkiye'de acil dönüşmesi gereken 1,5 milyon konut var" dedi.

Türkiye'de üç yılda 1.5 milyon konut dönüşecek!

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken 6.7 milyon konut bulunuyor. 2023'e kadar 300 bini İstanbul'da olmak üzere 1.5 milyon konutun dönüşümü yapılacak.

Türkiye'de son 5 yılda yaklaşık 7 milyon konut satıldı!

Türkiye genelinde son 5 senede satılan toplam konut sayısı 6 milyon 944 bin 616 olurken, yabancılara yönelik satış 154 bin 871 şeklinde kayıtlara geçti.

Ülker Türkiye 5 milyar liralık yatırım Haberi

Ülker Türkiye 5 milyar liralık yatırım

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak


Önce Belçikalı Gopa, ardından ABD’li Demet’s, son olarak da İngiliz United Biscuits’i satın alarak 2007’den bu yana, ana işi olan bisküvi ve çikolata işinde dünya markası olmayı hedefleyen Yıldız Holding (Ülker), marka alım defterini kapattı. Grubun yeni hedefi onlarca farklı markasıyla dünya pazarlarında sınıfının ‘en hızlı büyüyeni’ olmak. Bunun da yolu kapasite artırımı ve fabrikalardan geçiyor. 


Büyümenin yatırım tarafından Türkiye de nasibini alacak. Türkiye’de önümüzdeki yıllarda yapılacak 5 milyar liralık yatırım sonrasında üretilecek ürünler dünya pazarlarına ihraç edilecek. 


İngiltere’nin başkenti Londra’da, holdingin yurdışında yeni yapılanan kolu Pladis’i ve United Biscuits fabrikasını bir grup gazeteciye açan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker,...