03 / 05 / 2024

ultra lüks oteller

ultra lüks oteller

Antalya Belek ultra lüks otelleri ile ünlenince zenginlerin de mekânı oldu. Ancak kral dairelerine sığmayan bu milyarderler için oteller 600-1500 metrekarelik özel villalar inşa ediyor.

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!

Lüks oteller, pandemi sonrası gelen seyahat taleplerini karşılayamamaya başladı. Bundan dolayı ayda 20 bin TL’ye çalışacak tecrübesi olmayan eleman arıyorlar. İşte detaylar!

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Jeff Bezos New York’ta ultra lüks daire aldı!

Koronavirüsün ardından servetini katlayan ve 140 milyar dolar barajına ulaşan tarihteki ilk isim olan dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos New York'ta ultra lüks bir apartman dairesine tam olarak 16 milyon dolar (110 milyon TL) ödedi...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

Buckingham Sarayı’na komşu lüks malikane satışa çıktı!

İngiltere Kraliçesi'nin konutu Buckingham Sarayı’nın karşısındaki bir malikane satışa çıkarıldı. Ultra lüks eve zenginlerden ilgi var. 

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı!

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı. Alıcı bulamayan Pekkan, 8 milyon 700 bin dolarlık evin fiyatında 200 bin dolarlık bir indirim yaptı.

23 sanayi tesisi lüks projelere dönüşüyor!

İstanbul'da fabrikaların şehir dışına taşınması sonucu boşa çıkan arazilerde son yıllarda hızla lüks konut, ofis, AVM ve oteller yapılıyor. Son beş yılda 23 fabrika, konut, otel ya da ofise dönüştü.

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Gaziantep’te lüks konutlara talep artıyor!

Suriye sınırındaki Gaziantep’te lüks ve ultra lüks konutların arz ve talebinde belirgin artış gözleniyor.

İsveç'te buzdan lüks otel yaptılar!

İsveç'te tamamen buzdan yapılma bu sıra dışı otel görenleri şaşkına çeviriyor. Ultra lüks detaylarla bezeli buzdan otelde düğün organizasyonları yapılması için buzdan kilise bile yapılmış.

Himmet paraları FETÖ’nün lüks yaşamına aktı!

Maliye Bakanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü’nün topladığı himmetlerle tanesi 30 bin TL’lik altın musluklarla donattıkları ultra lüks otellerinde Hakan Şükür gibi örgüt üyelerini ücretsiz konaklattığını tespit etti.

ultra lüks oteller Haberi

ultra lüks oteller
Rus, Ukraynalı, Kazak milyarderlerden sonra Avrupalı zenginler de Antalya'yı mesken tutunca, otellere kral daireleri dar geldi, 'villalara' taşındılar. Sungate, Rixos, Calista Luxury'tan sonra Ela Quality de iki villasını 'krallara layık' şekilde yeniden inşa etmeye başladı. Fiyatları 7 bin 500 Euro ile 25 bin dolara kadar uzanan kral villalarında çok özel müşterilerini ağırlayan oteller, bu iş için ayrı bir ekip de görevlendiriyor. Sibirya'dan Macaristan'a, Kazakistan'dan İsviçre'ye kadar geniş coğrafyada çalışan zengin avcısı bu ekiplerin görevi zengin turisti, Antalya'ya getirmek. Bu villalarda bakıcıdan açşıya, özel kâhyadan masöre kadar birçok özel hizmet veriliyor.

SUUDİLER KAPATTI
Bunlara bir örnek de geçen yıl hizmete açılan tekstilci Ahmet Akbalık'ın Belek'teki oteli Ela Quality. İlk...