28 / 04 / 2024

ultra yüksek asansörler

ultra yüksek asansörler

HMF Hyundai Asansör’ün, gelecek kuşak asansörler olarak nitelendirilen, “ultra yüksek hızlı” asansörleri, klasik asansörlerden faklı olarak tasarlanırken, akıllı teknolojisi sayesinde hayatınızı kolaylaştırmanın tadını sonuna kadar yaşayın.

Binalardaki tehlike! Asansörler alarm veriyor!

Türkiye’de son 10 yıl içerisinde asansör kazaları sonucunda 152 kişi yaşamını yitirdi. Peki kazalar neden oluyor. Birçok konut ve iş yerinde hangi tip asansörler kullanılıyor? Bu asansörler denetleniyor mu? İşte tüm merak edilenler...

Konut satışları faizlerin düşmesiyle yılın en yüksek seviyesine ulaştı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Sektörler Konseyi Üyesi Rüstem Çetinkaya, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yaptığı faiz indiriminden sonra konut satışlarının yılın en yüksek seviyesine çıktığını ifade etti...

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Asansörler zorunlu sigorta kapsamına alınıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, asansörler için zorunlu sigorta uygulaması başlatacak. Sigortayı, bina sahipleri ya da apartman yöneticileri yaptıracak.

3 kattan daha yüksek binaya asansör şartı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni İstanbul İmar Yönetmeliği’ni hazırladı ve yayınladı. İBB'nin hazırladığı yeni yönetmeliğe göre; 3 kattan yüksek binaya asansör şartı getirildi.

Yüksek binalar yangına karşı daha güvenli!

Anadolu Yakası İtfaiye Müdür Yardımcısı Karataş: "Yüksek binalar, yangın konusunda küçük binalara göre daha riskli değil, hatta avantajlara sahip. Bu binalarda aktif, pasif güvenlik önlemleri, dedektörler ve söndürme malzemeleri var." dedi.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

Asansör firmaları yüksek bina teknolojisine yöneliyor!

Yüksek binalar söz konusu olduğunda ise en önemli konulardan biri güvenli asansörler. Binalar her geçen gün daha da yükseğe ulaşırken büyük asansör firmaları da yüksek teknolojiye yükleniyor.

HMF Hyundai Asansör Türkiye'de yatırım yapacak!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren HMF Hyundai Asansör, aldığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor. HMF Hyundai Asansör "ultra yüksek hızlı asansörleri" ve çevreci çözümleri ile sektörde öne çıkıyor.

Asansörler risk altında!

Türkiye’de 400 bin asansör kullanıldığını belirten AYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Targıt "Bir yılda denetimi yapılan toplam 152 bin 278 asansörün yüzde 64'ü yüksek riskli çıktı" dedi.

Yusuf Atik: Asansörler güvenilir araçlardır!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Antalya Müdürlüğü ve Akdeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayici ve İşadamları DerneğiBaşkanı Atik "Aslında asansörler oldukça güvenli ulaşım araçlarıdır. Dünyanın en güvenli yolculukları asansörlerle yapılıyor" dedi.

Çift katlı kabin asansörler bekleme sorununa çözüm olacak!

Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan "Double Deck (çift katlı kabin)" asansörler, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununa çözüm olacak...

ultra yüksek asansörler Haberi

ultra yüksek asansörler

Teknolojinin ilerlemesiyle beraber yeni nesil asansörler daha güvenli, daha konforlu ve daha tüketici odaklı hale geliyor. HMF Hyundai Asansör’ün, gelecek kuşak asansörler olarak nitelendirilen, “ultra yüksek hızlı” asansörleri, klasik asansörlerden faklı olarak tasarlanırken, akıllı teknolojisi sayesinde adeta hayatınızı kolaylaştırıyor.


“Varış Noktası Seçme” olarak adlandırılan özel bir sistem kullanan HMF Hyundai Asansör, kullanıcının gitmek istediği katı asansöre binmeden seçmesini sağlıyor. Yolcuları en uygun asansör kabinine yönlendirerek bekleme süresini en aza indirirken, enerji verimliliğini maksimuma çıkartıyor.


Neden Akıllı Teknoloji?

HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, neden son teknoloji asansörlerin tercih edilmesi gerektiğini şöyle anlatıyor: “Yüksek teknoloji ile donatılmış asansörler, yüksek standartlarda mühendislik çalışmasından geçerek üretiliyor. En az enerji tüketimi ile en yüksek performans sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Kullanılan sistemler sayesinde mekanik aksam hataları en...