18 / 05 / 2024

Ulubey Kanyonları hukuk mücadelesi Ulubey Kanyonları ulaşım

Ulubey Kanyonları hukuk mücadelesi Ulubey Kanyonları ulaşım

Dilaver Mahallesi Muhtarı Vurgun: "Ulubey Kanyonları hepimizin ortak değeri. Geleceğimiz için bu kirliliğin son bulması gerekiyor. Doğa harikası bu kanyon eski haline gelinceye kadar mücadeleyi bırakmayacağız" dedi

Hukuk muhakemeleri kanunu bilirkişi ücret tarifesi tebliği!

Hukuk muhakemeleri kanunu bilirkişi ücret tarifesi 1 Ekim 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte bilirkişi ücret tarifesi tebliği..

İzmir Karşıyaka Hukuk ve Demokrasi Parkı açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak.

Ordu Ulubey'e sosyal tesis inşa edilecek!

İlçelerde spor yatırımları noktasında çalışmalarına devam ederek, halkı yeni sosyal donatı alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesi Güzelyurt mahallesine yapılacak sosyal tesis için kolları sıvadı.

Ordu Ulubey'de Müze Şehit Evi yaptırıldı!

ORDU’nun Ulubey İlçesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Sami Aktaş, 6 yıl önce Hakkari’de şehit düşen oğlu jandarma komando çavuş Emrah Aktaş’ın anılarını, yaptırdığı müze evde yaşatıyor.

Hukukçular Towers yeni sahibini buldu!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal Cevizli bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Towers yeni sahibini buldu.

Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuku eğitimi verecek!

Sema Kılıç Hukuk Bürosu, deneyimli ve alanında uzmanlaşan avukat ve danışman kadrosu tarafından Mayıs 2016 da başlayacak gayrimenkul hukuku eğitim programı sayesinde Emlak İstasyonu franchising ofislerine gayrimenkul hukuku eğitimi verecek.

Ordu Ulubey'e 13 milyon liralık ulaşım yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi, toplantıya Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan da katıldı...

Asliye hukuk mahkemesi harçları 2016!

Asliye hukuk mahkemesinde Tapu veya Nüfus kayıtlarında isim düzeltme ve değiştirme, Kazai rüşt Davaları, Tenkis ve Mirasta iade Davası gibi davalar açılabiliyor. İşte asliye hukuk mahkemesi harçları 2016..

Sulh hukuk mahkemesi harcı 2016!

Kat mülkiyeti ve kiralama gibi gayrimenkul ile ilgili anlaşmazlıkların çözümü için sulh hukuk mahkemelerine müracaat edilebiliyor. Peki, sulh hukuk mahkemesi harçları 2016 ne kadar?

Eskişehir Odunpazarı'nda hukuk bürosunun açılışı düzenlendi!

Avukat N. Ulaş Kutlunun hukuk bürosu açılışına başta Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Baro Başkanı Rıza Öztekin olmak üzere oldukça seçkin davetliler katıldı.

Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin binası taşınıyor!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Gemlik’te bulunan Hukuk Fakültesi’nin Görükle’deki ana kampüsü taşınacağını söyledi. Yeni bina için ilk kazmanın 2016 yılında vurulacağı belirtildi.

İngiltere Gayrimenkul ve Hukuk semineri 15-16 Aralık'ta!

Just Us Global Ltd, İngiltere’nin en büyük inşaat firması Berkeley International ve Uluslararsı Hukuk Şirketi RadcliffesLeBrasseur Türk yatırımcılarına gayrimenkul, göçmenlik, çeşitli yatırım olanakları sunmak üzere İstanbul’da bir workshop düzenliyor.

OSKİ Ulubey'e modern içme suyu arıtma tesisi kazandırdı!

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

Ulubey Kanyonları hukuk mücadelesi Ulubey Kanyonları ulaşım Haberi

Ulubey Kanyonları hukuk mücadelesi Ulubey Kanyonları ulaşım


Uşak'ın Ulubey ilçesindeki yer alan ve ABD'deki ​Grand Canyon National Park'tan sonra dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'ndaki atık kirliliğine karşı mücadele başlatan bölgedeki 6 mahallenin muhtarı, aralarında Uşak ve Ulubey Belediyeleri ile Deri Organize Sanayi Bölgesi'nin de bulunduğu bazı kurum ve kuruluşlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.


Ulubey ilçesi Dilaver Mahallesi Muhtarı Mehmet Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada kanyonun zemininde sanayi atıkları ve evsel atıklar yüzünden oluşan kirliliğe dikkati çekmek için bu güne kadar bir çok girişimde bulunduklarını fakat bir sonuca ulaşamadıklarını belirtti. Kirliliğin her geçen yıl daha da artması nedeniyle ilçedeki 6 mahalle muhtarının bir araya gelerek soruna çözüm getirilmesini sağlamak amacıyla ortak hareket etme kararı aldıklarını ve kendisinin de koordinatör seçilerek girişimin başına getirildiğini...