05 / 05 / 2024

Ulubey Kanyonu projeleri 2019

Ulubey Kanyonu projeleri 2019

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Ulubey kanyonları yapılacak cam teras sayesinde turisti çekecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'na kurulacak gemi güvertesi şeklinde tasarlanan cam teras ile bölgeyi izlemeye gelenler seyir zevkini adeta "ayaklarının altına alarak" yaşayacak.

Ulubey Kanyonu için cam teraslar yapılacak!

Dünyanın ikinci büyük kanyonu olarak kabul edilen Ulubey kanyonunun rahatça izlenmesi için cam teraslar yapılacak. 700 bin liraya mal olacak cam teraslar, kanyonu en iyi gören noktalara yerleştirilerek daha rahat izlenmesi sağlanacak.

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

İstanbul ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul'da hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Projelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ara ödemesiz konut projeleri 2013!

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

Eyüp Göktürk satılık konut projeleri 2013!

Gelecekte değer artışı vaat eden lokasyonlar arasında yer alan Göktürk satılık konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte tüm detayları ile Göktürk satılık konut projeleri.

Bağcılar konut projeleri 2013!

İstanbul'un en hareketli emlak piyasalarından biri olan Bağcılar, "Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy" metro hattı ile adeta zirveye oturdu. Şimdi gelin Bağcılar konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte Bağcılar konut projeleri...

Konsolosluklarda açılacak emlak ofislerinde konut projeleri tanıtılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yurt dışındaki Türk vatandaşlarına ve yabancılara Türkiye ’deki gayrimenkullerin pazarlamasında önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Konsolosluklarda açılacak ofislerde konut projeleri tanıtılacak

Ulubey Kanyonu projeleri 2019 Haberi

Ulubey Kanyonu projeleri 2019

ABD'deki Grand Kanyon'dan sonra dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek. Şu an cam teras ile hizmet veren, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken bölgede şimdi de ters ev ile ziyaretçi sayısının artması planlanıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın, Ulubey Kanyonu'nun tanıtımı için çalıştıklarını, bölgeye gelenlerin sayısının her geçen yıl arttığını açıkladı. Özaydın, "Kanyonların derinliği 170 metreye kadar ulaşıyor. Böylesi heybetli bir görsellik karşısında ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. Biz de ülkemizde yapılan ters evleri inceledik. Örneğin Antalya'da inşa edilen ters evin 3-4 ay gibi bir sürede 200 bin ziyaretçi çektiğini belirledik. Avrupa'da ve ülkemizde ters evler ziyaretçilerden çok ilgi görüyor" dedi.

100 metrelik ev

Bölgede inşa edilecek ters evle...