21 / 05 / 2024

Uluçınar Profil Sistemleri iletişim

Uluçınar Profil Sistemleri iletişim

Uluçınar Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Keleş tarafından kuruldu.

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erbaşı tarafından kuruldu.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Uluçınar Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluçınar Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Keleş tarafından kuruldu.

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Beypınar tarafından kuruldu.

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Aktel tarafından kuruldu.

Aktaş İzolasyon Dış Cephe Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş İzolasyon Dış Cephe Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Akpınar tarafından kuruldu. 

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gül Aksoylu tarafından kuruldu. 

Ceylanpınar Ulu Cami inşaatı sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan ve yıkım çalışmalarının devam ettiği Ulu Camiyi ziyaret ederek burada çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Iğdır Belediyesi asfalt çalışmalarına start verdi!

Doğu'da havaların ısınması ile birlikte Iğdır Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri birimi de sıcak asfalt çalışmasına başladı. Atatürk, Bağlar ve Topçular Mahallesini kapsayan kanal boyu tabir edilen Uluçınar Caddesi üzerinde sezonun ilk sıcak asfaltı döküldü.

Uluçınar Profil Sistemleri iletişim Haberi

Uluçınar Profil Sistemleri iletişim

Uluçınar Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Keleş tarafından kuruldu.

Uluçınar Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat malzemeleri, profil, boya,çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb ince inşaat malzemeleri, hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin toptan ve perakende alımı,satımı,eticaretini, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. c.Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. d.Konusunda her türlü plastikten mamul boru,mutfak ve banyoda kullanılan plastik aksesuarların ve bunların benzeri mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve...