19 / 05 / 2024

uludağ elektrik görükle fatura merkezi nerede

uludağ elektrik görükle fatura merkezi nerede

Bursa’nın yeni gelişen bölgesi olan Nilüfer Görükle’de abonelik ve fatura işlem merkezini törenle hizmete açan CLK Uludağ Elektrik, yeni hizmet noktalarıyla birlikte müşterilerine daha etkin ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor...

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kepenek tarafından kuruldu.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tazegül tarafından kuruldu.

Uludağ Üniversitesi’nin yolları tapulanmış!

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin Görükle kampüsü içerisinde yer alan yolların Nilüfer Belediyesi adına tapulandığı ortaya çıktı.

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günerdin Öztürk tarafından kuruldu. 

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

uludağ elektrik görükle fatura merkezi nerede Haberi

uludağ elektrik görükle fatura merkezi nerede


Türkiye’nin önde gelen elektrik satış şirketlerinden CLK Uludağ Elektrik müşteri hizmet noktalarına bir yenisini daha ekledi. Görükle’de abonelik ve fatura işlem merkezini törenle hizmete açan CLK Uludağ Elektrik, yeni hizmet noktalarıyla birlikte müşterilerine daha etkin ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor.


Bursa’nın yeni gelişen bölgesi olan Nilüfer Görükle’de açılışı yapılan CLK Uludağ Elektrik Müşteri İşlem Merkezi'nde, elektrik faturası tahsilatı ve abonelik hizmetleri verilecek. Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Serdar Aldaş, şirket yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış kurdelesini kesen Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, özelleştirme sonrası yeni hizmet binalarını tek tek devreye aldıklarını belirterek, "Diğer ilçelerde de ihtiyaç doğrultusunda müşteri işlem merkezlerini açmayı planlıyoruz. Hizmet binalarımızın sayısını arttırarak müşterilerimize etkin ve...