15 / 05 / 2024

uludağ kaçak

uludağ kaçak

Uludağ’ın eteğinde çamlıkların arasında yapılan iki kaçak bina belediye ekiplerince yıkıldı. Osmangazi Belediyesi, Kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlı şekilde sürdürüyor. Belediye, Osmangazi'deki kaçak binaları yıkmaya devam ediyor...

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa'daki kaçak villa yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara aykırı şekilde inşa edilen kaçak villanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Uludağ’daki işletmenin kaçak bölümleri yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerindeki bir işletmenin kaçak olarak inşa edilen bölümlerini yıktı.

Uludağ yolundaki kaçak ev yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ev yıkıldı.

Bursa'da kaçak ev oyunu yıkımla bitti!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ Gökçeören Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen bir ev belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya izin yok!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki Kirazlı Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen iki ahşap binayı yıktı.

Uludağ'da kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak yapıları yıkıyor. Ekipler, kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villayı yıktı.

Bursa Uludağ'da kaçak yapıya geçit yok!

Uludağ'da orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villa Osmangazi Belediyesi tarafından yıkıldı.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Uludağ ve yamaçlarında yıkılması gereken çok kaçak yapı var!

Yazıma başlarken, Osmangazi Belediyesi'nin kendi hudutları ve yetki alanı içerisinde bulunan Uludağ ve yamaçlarındaki kaçak yapıları yıkma çalışmasını başlatmış olması nedeniyle kutluyorum.

Bursa Osmangazi'de kaçak 1 villa ve 2 prefabrik ev yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen lüks 1 villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

uludağ kaçak Haberi

uludağ kaçak

Uludağ’ın eteğinde çamlıkların arasında yapılan iki Kaçak bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlı şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanındaki kaçak binaları tespit ederek yıkımını gerçekleştiriyor. Kirazlı Mahallesi’nde ormanlık alan içerisinde kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan iki bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Geniş güvenlik tedbirleri altında iş makinesi ile yapılan yıkımlarda, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, modern Osmangazi’yi inşa etmek adına, kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceklerini belirterek, vatandaşları kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda...