05 / 05 / 2024

Uludağ\'ın Davos\'tan farkı yok

Uludağ\'ın Davos\'tan farkı yok

Geçen yıl uçak kiralayıp İsviçre'deki kayak merkezlerini gezen Ali Ağaoğlu, "Uludağ'ın Davos'tan eksiği yok" dedi

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Emekli maaşını Halkbank'tan alan dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

Sıkıntılı günler yaşayan para ihtiyacı olan Yurttaşlar bankaların kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi için başvuru yapmaya çalışan, kampanyalardan yararlanmak isteyen insanlara son dakika Halkbank'tan geldi.

Çiftçiler dikkat! Fark ödemesi desteği resmen açıklandı! Hemen şartlara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2022 yılı yaş çay ürünü için fark ödemesi desteğini açıkladı. Peki yeşil çayda fark ödemesi desteği ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ata altın nedir? Cumhuriyet altını ile Ata altın arasında fark var mı?

Milyonlarca altın yatırımcısı tarafından tercih edilen Ata altın, Cumhuriyet altını olarak da biliniyor. Peki gerçekten aralarında bir fark yok mu? Ata altın ile Cumhuriyet altını aynı mı, farklı mı? Tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. İşte ayrıntılar...

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Kent hayatını bırakıp Uludağ'dan arazi aldılar!

Bursa'daki işlerini bırakıp Uludağ'ın güney eteklerindeki arazilerine ahşap ev yaparak buraya yerleşen Tekin çifti, arazilerine 4 de kulübe yaparak hayatlarına devam ediyor.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Gurbetçi, yaptırdığı taşınabilinir evinin çalındığını tatile gelince fark etti!

Antalya Manavgat'ta tatillerde kullandığı taşınabilir hazır evinin çalındığını fark eden gurbetçi, şikayetçi oldu.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

20 maddede toplu yapıların mevzuat tanımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Toplu yapıların mevzuat tanımı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

16 maddede yönetim planının hukuki tanımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "yönetim planının hukuki tanımı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Mansur Yavaş: Ankara'nın ihtiyaçtan fazla yeni konut stoku var!

İhtiyaçtan fazla yeni konut stoku olduğunu öne süren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, ""Ankara'nın 2025'te öngörülen nüfusu 8 milyonken şu anda 25 milyona yetecek imar planımız var. Birçok binalar yapıldı satılmıyor. Bomboş bekliyor" dedi...

Uludağ\'ın Davos\'tan farkı yok Haberi

Uludağ\'ın Davos\'tan farkı yok

Ali Ağaoğlu, Bursa Uludağ'da 1998'den beri hizmet veren beş yıldızlı oteli Ağaoğlu My Resort'u, yedi ay önce kapatmıştı. Bölge İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma kararı vermesi ve yeni bir imar planı çalışmasının başlatılması üzerine, otel geçen hafta apar topar yeniden açıldı. Mevcut yetki karmaşasının sona ermesiyle rahatlayan Ali Ağaoğlu ile birlikte Uludağ'daydık. Ağaoğlu'nun keyfi yerinde, gözü yine yüksekteydi. Uludağ'a uluslararası bir kimlik kazandırmaya kararlı: "Helikopter tuttum, Davos'u gezdim, gördüm. Uludağ'ın oradan bir eksiği yok."

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'yla hem Uludağ'ı hem İstanbul'u hem de krizden korunmanın yollarını konuştuk.

Otelle ilgili sorunlardan bahsederken, şövalye olduğunuzu söylediniz. Böyle miydiniz hep?
Hayatım boyunca böyleydim. Hiç `keşke' demedim, hep ileriye baktım.

Hiç pişman olmadınız mı?
Ben varlıklı bir ailenin çocuğuydum. Babam İstanbul'un en iyi inşaatçılarından...