05 / 05 / 2024

Ulukışla Devlet Hastanesi nerede

Ulukışla Devlet Hastanesi nerede

CHP'li Ömer Fethi Gürer, yapımı adeta yılan hikayesine dönen Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatının hâlâ bitirilmemesine tepki gösterdi.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Bodrum'da 8 yıl önce büyük bir devlet hastanesi yapılması için ihale yapıldı. 2019'da hizmete alınması planlanan hastanenin 2017'de kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin yüzde 59'unun yapımı bittikten sonra inşaat durdu...

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

Ortaca Devlet Hastanesi'ne yapı kullanma izin belgesi verildi!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 4 yıl önce inşaat çalışmalarına başlanan 100 yataklı yeni devlet hastanesi binası için “Yapı Kullanma İzin Belgesi” verildi. 

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi yarın!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi 5 Ekim'de!

TOKİ'nin Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi 5 Ekim 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ulukışla Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

CHP'li Ömer Fethi Gürer, yapımı adeta yılan hikayesine dönen Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatının hâlâ bitirilmemesine tepki gösterdi.

Muğla Datça Devlet Hastanesi 23 Ocak'ta açılacak!

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mete, yapımı tamamlanan Datça Devlet Hastanesi’nin 23 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi.

Bodrum Devlet Hastanesi'nin temeli atılıyor!

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen toplantıda, kentte önümüzdeki günlerde temeli atılması planlanan yeni devlet hastanesi hakkında bilgi verildi.

Milas Devlet Hastanesi'nin inşaatı yakında başlayacak!

Muğla Milas'ın yıllardır beklediği müjde hayata geçiyor. 150 normal, 50 yoğun bakım yatak kapasiteli yeni Milas Devlet Hastanesi'nin inşasına çok kısa sürede başlanacak.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ve ilçenin sağlık hizmeti ile ilgili sorunları meclise taşıdı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Ulukışla Devlet Hastanesi nerede Haberi

Ulukışla Devlet Hastanesi nerede

CHP'li Ömer Fethi Gürer, yapımı adeta yılan hikayesine dönen Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatının hâlâ bitirilmemesine tepki gösterdi. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla ilçesinde yapımına 3.5 yıl önce başlanan ve 550 gün içinde bitirilmesi planlanan devlet hastanesi inşaatının halen tamamlanamamış olmasından dolayı ilçe halkının büyük mağduriyet yaşadığını...