07 / 07 / 2024

ulupınar deresine köprü ne zaman yapılacak

ulupınar deresine köprü ne zaman yapılacak

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirti ve Çıralı'nın da yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Trabzon Bölümlü Köprüsü hizmete girdi!

Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü açıldı

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

Hatay Uluçınar Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Arsuz’un önemli geçiş noktalarından biri olan güzergahta inşa çalışmalarıyla vatandaşları rahatlatmaya çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, inşa edilecek köprünün en kısa sürede tamamlanması için mesai harcıyor...

Manisa Selendi'ye yeni köprü!

Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi'nin 60 yıllık köprü hayali, Büyükşehir Belediyesi ile gerçeğe dönüştü. Mayıs 2015'te temeli atılan köprünün açılışı, görkemli bir törenle yapıldı.

Van Gürpınar'daki Osmanlı Köprüsü yeniden restore edilmeli!

Van'ın Gürpınar ilçesi Güzelsu Mahallesi'nde, 17'nci yüzyılda yaptırılan Osmanlı Dönemi'ne ait tarihi köprü, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Gürpınar Belediye Başkanı Zeki Yıldız, köprünün yeniden restore edilmesi gerektiğini belirtti.

Manisa Çampınar Mahallesi'ndeki köprü yapımında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprü olmadığı için dere üzerinden traktör kasasında geçerek ziyaret ettiği Selendi’nin Çampınar Mahallesine verdiği köprü sözünü tuttu.

Hatay Arsuz Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Culha, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü ile ENERJİSA yetkilileri ve Arsuz Uluçınar Köprüsü’nü yeniden inşa edecek olan yüklenici firma temsilcileri ile birlikte koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Gaziantep Şehirgösteren Köprülü Kavşak açıldı!

Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’ne gidiş ve gelişlerdeki trafik yoğunluğunu azaltmak için başlatılan “Şehirgösteren Köprülü Kavşak” ulaşıma açıldı.

Manisa Selendi'de yeni köprü inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinde yapımında sona geldiği Çampınar Köprüsü’nün ardından Eskin Mahallesi’nde de köprü çalışmasına başladı.

Tarihi Ulupınar yolu modernize ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yol Antalya’ya yakışır hale getiriliyor.

Bursa Deliçay Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay'ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

ulupınar deresine köprü ne zaman yapılacak Haberi

ulupınar deresine köprü ne zaman yapılacak

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül.  Ulupınar Muhtarlığı ile Çıralı'da bulunan sivil toplum örgütlerinin, Ulupınar Deresi'ne köprü yapılmasına yönelik istekleri üzerine hem incelemeler yapmak hem de belediyenin Çıralı'da sürdürdüğü çalışmaları görmek amacıyla bölgeye gitti. 

Dere üzerine köprü yapılmasının yanında yolların genişletilmesine dair bölge halkına söz verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Gül. bunları en kısa sürede tamamlayacaklarını anlattı. Büyüyen Kemer'de herkese eşit şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Gül. 

Çıralı da bunlardan bir tanesi ve tabi ki Çıralı bizim akciğerimiz. Burası zaten dünyaya mal olan bir yer. Buranın hem görünüm hem imar kirliliğini önleyecek hem de insanların toz toprak görmeden gezebileceği bir ortam yaratacağız. İnşallah sezonda güzel bir Çıralı olacak. 

Önümüzdeki günlerde imar sıkıntısı da tamamlanırsa hep birlikte modern bir Çıralıya kavuşmuş olacağız dedi. Ulupınar...