28 / 04 / 2024

Ulus Mezarlığında mezar yeri kaç TL

Ulus Mezarlığında mezar yeri kaç TL

Ulus'un Sosyete Mezarlığı da oldu. Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi'nin mezar yeri aldığı Ulus Mezarlığı harita üzerinde nerede? Ulus Mezarlığı'na nasıl gidilir?

1941 yılında Zincirlikuyu Mezarlığı yenilenmiş!

1941 yılında İstanbul Belediyesi şimdiki adı ile Zincirlikuyu Mezarlığı olan Asi Mezarlığı'nın yenilenmesi için harekete geçmiş.

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

Ankara'da Ermeni ve Katolik mezarlarının üstüne dükkan mı yapılıyor?

Ankara Ulus’ta yıkılan İller Bankası binasının yeniden yapılması için ayrılan alanda kazıya çalışmaları sürerken, Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kemiklerin, Ermeni ve Katolik Mezarlığı’nda bulunan cenazelere ait olduğunu ve kazı yapılan alanın hukuka aykırı olduğunu belirtti.

İstanbul'da mezar yerleri doldu, fırsatçılar harekete geçti!

Türkiye'nin birçok ünlü isminin de defnedildiği Karacaahmet, Zincirlikuyu, Aşiyan, Edirnekapı'daki mezar yerleri doldu. Doluluk sonrası fırsatçılar harekete geçti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 17 metrekarelik alanı olan bir kişi burayı 2 milyon liraya satışa çıkardı.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Bilecik'te inşaat demirlerinin altında kalan 2 işçi yaralandı!

Bilecik Şehir Mezarlığında yaşanan iş kazası sonucunda demirlerin altında kalan 2 işçi yaralandı.

Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı. Üstün'ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 30 bin lira!

İstanbul'da Zincirlikuyu, Ulus, Aşiyan ve Abide-i Hürriyet gibi mezarlıklarında boş mezar yeri 30 bin liraya satılıyor.

Işılay Saygın son yolculuğuna uğurlandı!

Türkiye'nin ilk kadın Çevre ve Turizm Bakanı Işılay Saygın son yolculuğuna uğurlandı. Saygın Eski Buca Mezarlığı'nda defnedildi..

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan, İlker Arda, Levent Mehmet Karakaş ve Mehmet Ertunga Ulus ortaklığında kuruldu.

Tarihi Ulus Meydanı'nda proje belirsizliği!

Ankara Ulus’ta, trafiği yer altına alarak meydanın yayalaştırılmasını sağlayacak proje askıda… Projenin, finansman sorunları ve idari-bürokratik nedenlerle bir süre için beklemeye alındığı konuşuluyor....

Silivri'de arsasını İBB'ye veren Ruşen Adalı, 100 mezar yeri aldı!

Ruşen Adalı isimli vatandaş, Silivri ilçesi Fenerköy sınırları içerisinde yer alan arsasını, Fener Mezarlığı'nda 100 mezar yeri karşılığında İBB'ye verdi.

Ulus Mezarlığında mezar yeri kaç TL Haberi

Ulus Mezarlığında mezar yeri kaç TL

Ulus Mezarlığı harita üzerinde nerede?


Ulus Mezarlığı, İstanbul'un zenginlerinin gözdesi oldu. Sosyete pazarından sonra Sosyete Mezarlığı ünvanına sahip olan ikinci mekana da sahip olan Ulus, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beşiktaş İlçesi sınırları içinde yer alıyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan Ulus Mezarlığı, bir çok ünlü ailenin İstanbul Boğazı sırtlarındaki bu mezarlıktan yer almasıyla Sosyete Mezarlığı adını aldı. Ulus Mezarlığı'nda mezar fiyatları 18 bin TL'den başlıyor. 



Ulus Mezarlığı'nda yatan ünlüler!


Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi...



Ulus Mezarlığı nerede!


Ulus Mezarlığı'nın kuzeyinde Kültür Mahallesi, doğusunda Arnavutköy Mahallesi ve İstanbul Boğazı, güneyinde Robert Lisesi ve Beşiktaş, batısında ise Nispetiye Mahallesi bulunur. 



Ulus Mezarlığı'na (Ulus) giden İETT otobüsleri!


U1 - BEŞİKTAŞ-ULUS-ZİNCİRLİKUYU-BEŞİKTAŞ Gidiş

58UL - ULUS MAHALLESİ - KABATAŞ Gidiş

U2...