20 / 05 / 2024

Ulus Posta Caddesi nerede

Ulus Posta Caddesi nerede

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkan Yardımcısı Ali Odabaşı, adı adeta Ankara'yla özdeşleşen Ulus'taki Posta Caddesi 'nde (Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi) yaşanan sorunları değerlendirdi.

Güngören Güven Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı çıktı!

Güngören ilçesi, Güven Mahallesi, Posta Caddesi Karadeniz Caddesi Trafik Düzenleme Revize Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Ankara Ulus'taki pavyonlar kapatılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ulus’taki pavyonlardan çok acayip şikayetler geliyor. Zaten orada kamulaştırma faaliyetleri devam ediyor. Özellikle bizim yeni bir projemiz var; Çankırı Caddesi’ni kamulaştıracağız. Bu konuda hükümetimiz bize kaynak sağlayacak" dedi.

Altındağ Belediyesi'nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Ulus Anafartalar Caddesi’nde, Altındağ Belediyesi hizmet binasının karşısındaki bir inşaat nedeniyle kaldırımlar yürünemez hale geldi.

Bolu Eski Posta Caddesi'nde dönüşüm yıkımları tamamlanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılmasına karar verilen Eski Posta Caddesindeki binaların yıkımı tamamlanıyor.

Sakarya Ulus caddesindeki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmalarında Ulus Caddesi’nde asfalt serim işlemleri tamamlandı.

Sakarya Ulus caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Ulus Caddesi ile devam edecek.

Tortola Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tortola Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 150 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi'nde kuruldu.

Azizi İnşaat Tekstil Makina Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizi İnşaat Tekstil Makina Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Azızı ve Mohsen Azızı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Güngören, Sanayi Mahallesi, Posta Caddesi'nde kuruldu.

Bis Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Ildız tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi'nde kuruldu.

Pozitif Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Kerem Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Ulus Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Tellioğlu Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Teknik İnşaat Anonim Şirketi, Ali Tellioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi 'nde kuruldu.

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Han Restorasyon ve İnşaat Anonim Şirketi, İbrahim Gürhan Gani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi'nde kuruldu.

Ulus Posta Caddesi nerede Haberi

Ulus Posta Caddesi nerede


Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkan Yardımcısı Ali Odabaşı, adı adeta Ankara'yla özdeşleşen Ulus'taki Posta Caddesi'nde (Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi) yaşanan sorunları değerlendirdi. Posta Caddesi'nde faaliyet gösteren Besa Elektrik Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Odabaşı, değişik sektörlerden çok sayıda işletmenin faaliyet gösterdiği bölgede ticaretin bitmek üzere olduğunu söyledi. Ankara'da inşaatçılar denildiğinde akla Rüzgarlı Sokak'ın, hırdavatçılar denildiğinde ise Posta Caddesi'nin geldiğini ifade eden Odabaşı şöyle devam etti: "Ancak Posta Caddesi'nde perakende satış artık bitti. Posta Caddesi, ne yazık ki AVM'lerin karşısında her geçen gün...