05 / 05 / 2024

Ulus TOKİ anketleri

Ulus TOKİ anketleri

Ulus'da yapımı planlanan TOKİ konutları için Ulus Belediyesi tarafından yapılan anket sona erdi. Ulus Belediyesi tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması mecliste!

Ankara Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 ve TOKİ Ulus Abdipaşa kura sonuçları listesi...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa projesinde yer alan 150 adet konutun kura sonuçları bugün belli olacak...

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bartın Ulus Samat son başvuru tarihi 28 Haziran!

TOKİ Bartın Ulus Samat projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ'den Bartın Ulus'a 320 konutluk yeni proje!

TOKİ Bartın Ulus'ta yeni proje inşa edecek. 320 konuttan meydana gelecek yeni projenin ihalesi 21 Eylül'de yapılacak.

Bartın Ulus’ta 321 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından projelendirilen, Bartın’ın Ulus İlçesi’ndeki 321 adet yeni konut için hak sahipliği belirleme kurası bugün çekildi.

TOKİ Bartın Ulus Konutları'nın kurası 8 Mart'ta!

TOKİ tarafından Bartın Ulus'a 321 konut inşa ediliyor. Konutların kurası 8 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

TOKİ Bartın Ulus başvuruları sona erdi!

Bartın'ın Ulus ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları İçin başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklanırken toplam 262 konutun yapılacağı proje için başvurular bugün sona eriyor.

Bartın Ulus Devlet Hastanesi taşınıyor!

Bartın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Ulus Devlet Hastanesi'nde taşınma çalışmaları başladı. Hastanenin 120'ü metrekare oturum alanına ve 3211 metrekare kapalı alana sahip olduğu belirtildi.

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Balı tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Mektupçu Sokak'ta kuruldu.

Ulus TOKİ anketleri Haberi

Ulus TOKİ anketleri

Ulus Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada "Önümüzdeki günlerde TOKİ konutları için resmi başvurular açılarak, fiyat, yer ve zaman ile alakalı açıklamalar yapılacaktır. Konutları için yapılan anketler sonucunda TOKİ ilçemizde yapılacak konutların tiplerini 2+1, 3+1 ve adetlerini belirleyecek. Ardından resmi takvim işletilmeye başlanacaktır. Bu süreç ile alakalı Belediyemiz bütün ilan yolları ile halkımıza bilgilendirmede bulunacaktır. Anket formu doldurmayan kişilerde TOKİ'ye başvuruda buluna bilecek" denildi. 



Safranbolu'da Son...