30 / 04 / 2024

Uluslaraarası Antalya Üniversitesi

Uluslaraarası Antalya Üniversitesi

Tayyar Akkurt, inşaat piyasasında hızıyla nam saldı. Bu özelliğini yeni pazarlara ve işlere girerken de sergiliyor

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Antalya AKEV Üniversitesi Öğretim üyesi alım ilanına çıktı! Bu kadroları kaçırmayın!

Antalya AKEV Üniversitesi Öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. Peki hangi bölümlere alım olacak? İşte o bölümler ve şartlar…

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Satılık yazlık arayanlara büyük fırsat! İstanbul Üniversitesi Antalya'da konut satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

İstanbul Üniversitesi Antalya'daki 2 gayrimenkulünü 19.5 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 926 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 17.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 88 bin 750 TL'ye satıyor...

Antalya'da 80.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 9 adet gayrimenkulü 80 milyon 53 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Uluslaraarası Antalya Üniversitesi Haberi

Uluslaraarası Antalya Üniversitesi

Tayyar Akkurt için geçen yıl işler pek iyi gitmedi. Beş yıldızlı otel, tatil köyü, AVM, işyeri ve konut gibi lüks inşaatta uzmanlaşmış Taca İnşaat’ın patronu, Libya’daki iç savaş nedeniyle 1.2 milyar dolarlık dev bir kontratı kaybetti, Irak’ta inşa edilecek bir AVM projesine verdiği teklif ise reddedildi. Fakat 56 yaşındaki Akkurt, şirketinin piyasadaki “hızlı iş yapma” ününü (İstanbul Kongre Merkezi’ni bir yılda ve Bodrum Rixos’u 4.5 ayda bitirdiler) karar alırken de sergilemeyi biliyor. "Rotamızı hemen Kuzey’e çevirdik” diyor, “Ocak ayında hem Türkmenistan hem Rusya’da şubeler açtık” diye de ekliyor.

Bu girişimler artık sonuç vermeye başlamış durumda... Rusya’da 100 milyon dolarlık rezidans ve 140 milyon dolarlık AVM projesi için bu ay sözleşme imzalayacaklar. Türkmenistan’nın Avala bölgesinde yapılacak altı turistik tesis için verdikleri...