04 / 05 / 2024

Uluslararası Endüstriyel Tasarım Toplulukları Konseyi

Uluslararası Endüstriyel Tasarım Toplulukları Konseyi

Türkiye’nin tasarımla markalaşmasına katkılar sağlamak için yola çıkan “Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri”, üçüncü kez Türk tasarımlarını ödüllendirecek. Başvurular için son tarih 10 Eylül 2012.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Bayrak tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Enigma Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enigma Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eren Yaşlı tarafından kuruldu.

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Kirbaş tarafından kuruldu.

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güzide Sertbaş tarafından kuruldu.

Omme Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omme Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Matraş tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Uluslararası Endüstriyel Tasarım Toplulukları Konseyi Haberi

Uluslararası Endüstriyel Tasarım Toplulukları Konseyi

TURQUALITY Programı etkinliği olarak T.C Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nun (ETMK) işbirliği ile düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nin yeni sahipleriyle buluşması için geri sayım başladı.


Son başvuru tarihi 10 Eylül 2012

Türkiye’de tasarım algısının yaygınlaştırılması ve uluslararası pazarlarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran iyi tasarımın ödüllendirilmesi amacıyla hayata geçirilen “Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri”, endüstriyel tasarımı Türkiye’de ilk kez sistematik olarak değerlendiren bir program olma özelliğini taşıyor. Bu açıdan da tasarımcılar ve markalar açısından önemli bir işlevi yerine getiriyor.  Son başvuru tarihinin 10 Eylül 2012 olduğu yarışma, endüstriye yön verecek yaratıcı tasarımlarla Türkiye’de markalaşmanın ve ihracatın yolunu açıyor.


Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, ödüllü projelerin sadece Türkiye’de değil, uluslararası alanda da markalaşmasına imkan...