17 / 06 / 2024

Uluslararası II. İstanbul Karbon zirvesi

Uluslararası II. İstanbul Karbon zirvesi

Uluslararası II. İstanbul Karbon zirvesi, Grand Cevahir Otel'de yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İTÜ desteklikli zirve büyük ilgi gördü.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Yapı malzemelerinde yanmaz ürün tercih edilmeli!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, 23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yapılarda yangın güvenliğine dikkat çekiyor.

Ytong 0,09, İstanbul Yapı Fuarı'nda tanıtıldı!

Türk Ytong, sektörde ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda ısı yalıtım performansı yüzde 30 geliştirilmiş yeni ürünü “Ytong 0,09”u ilk defa sergileyen Türk Ytong, inovasyonda kat ettiği mesafe ile dikkat çekiyor.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

39. Uluslararası Yapı Fuarı 10-14 Mayıs'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan "Uluslararası Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul"un 39'uncusu 10-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta!

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı’na, ilk kez milli katılım gösterilerek, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından katılım gerçekleştirilecek. IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta yapılacak.

Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi’nde sayılı günler kaldı!

Türkiye’deki nükleer santral yatırımları,yabancı yatırımcıların iştahını kabartmaya devam ediyor.Nükleer santral projelerinde yer almak isteyen yabancı yatırımcılar İstanbul’da üçüncü kez düzenlenecek Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi’nde buluşuyor.

12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 26-31 Ocak 2016'da sergilenecek!

Üniversitelerarası Mobilya Tasarım Sergisi 26-31 Ocak 2016 tarihlerinde MOSFED tarafından düzenlenen CNRİMOB 12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı kapsamında sergilenecek.

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arsa değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi dahilinde yer alan arsaların 2015 yılsonu değerleme raporunu KAP'a bildirdi.

10. Uluslararası Kapı Fuarı 14 Ocak'ta başlıyor!

Dünya kapı sektörünün buluşma noktası olan ve Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Kapı Fuarı, 14-17 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi AVM projesi için başvuru yapıldı!

Ümraniye Küçükbakkalköy'de yapımı başlayan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında yapılması planlanan 288 mağazalık alışveriş merkezi projesi için Emlak Konut GYO tarafından bakanlığa başvuru yapıldı.

Uluslararası II. İstanbul Karbon zirvesi Haberi

Uluslararası II. İstanbul Karbon zirvesi

Çevre Müdürlüğü'nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars'ın katıldığı sempozyum sonunda verilen ödül töreninde üç ayrı belediyenin farklı projeleri ödüle değer bulundu. 



Kartal Belediyesi "Kırmızı Solucan Projesi"ne "Düşük Karbon Kahramanları Ödülü" verildi. . Kartal Belediyesi'nin yanı sıra ödül alan diğer belediyeler de İstanbul Kadıköy Belediyesi ve Bursa Nilüfer Belediyesi oldu. 



Sempozyumda; bölgesel ve küresel karbon piyasaları hakkında derinlemesine tartışmalardan ders çıkarmak, yeni karbon çerçeveleri olan NMM (yeni Pazar mekanizmaları) ve yeşil iklim fonunun (GCF) tam potansiyelini anlamak, gelişmekte olan karbon piyasalarının potansiyelini tanımlamak, interaktif paneller sırasında uluslararası tanınmışlığa sahip piyasa uzmanlarına sorular yöneltmek, küresel karbon piyasası aktörleriyle ağlar oluşturmak ve ticari olanakları araştırmak, iklim politikasında ve karbon piyasalarında yeni düşük...