12 / 05 / 2024

uluslararası kalite ödülü

uluslararası kalite ödülü

5. Uluslararası Kalite Zirvesi’nde bu yıl Alfemo Mobilya, Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı. Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, ödülü World Consumer Academy’nin Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun elinden aldı...

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Kanal Tokat Projesi uluslararası idealkent ödülüne layık görüldü!

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi de yer aldı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Folkart projelerine uluslararası 3 ödül!

Folkart’ın Çeşme’de hayata geçirdiği 2 projesi uluslararası alanda 3 ayrı ödül kazandı. 

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

uluslararası kalite ödülü Haberi

uluslararası kalite ödülü

13-15 Aralık 2012 tarihinde World Consumer Academy World (Dünya Tüketici Akademisi) tarafından Hollanda Amsterdam'da gerçekleşen 5. International Europe Quality Summit (5. Uluslararası Kalite Zirvesi), kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan Ar-Ge’nin önemini konuşmak için Amsterdam'da toplandı.

2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’nü Alfemo Mobilya adına alan Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, Türkiye’den çok başarılı kurumların ödüle layık görüldüğünü söyleyerek, “Ödül alan tek mobilya markası ise biziz. Mobilya, zor bir sektördür. Bu alanda başarıyı yakalamak için iyi bir üretim teknolojisi, tasarım bilgisi ve en önemlisi emek gerekmektedir. Biz Ar-Ge’ye ve kaliteye çok fazla yatırım yapıyor ve işimizi severek yapıyoruz, bu ödül de bunun bir neticesi. Bunun yanı sıra Modern ve fonksiyonel mobilya üretiyoruz. Bunun için de şehirli ve batılı bakış...