28 / 04 / 2024

uluslararası mimarlık ve kent filmleri

uluslararası mimarlık ve kent filmleri

İstanbul Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali 1 Ekim’de başlıyor. Kentler sinemada dile gelecek.

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yetkin tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

Uluslararası Mimarlık Zirvesi 19 Ekim'de!

Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections 19 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Handy Homes Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Handy Homes Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdem Kovalak tarafından kuruldu.

Baker Yapı Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baker Yapı Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Bak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Zeysem Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeysem Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Zeynep Güzel ve Semra Güzel ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tab Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tab Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Tuba Bakırcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekm Mimarlık Ve Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ekm Mimarlık Ve Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde Yener Saymaz tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dg Proje Tasarım Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dg Proje Tasarım Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hamit Demir ve Gizem Can Kulöz imzasıyla kuruldu.

Aa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Aa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Alp Almaz imzasıyla kuruldu.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

uluslararası mimarlık ve kent filmleri Haberi

uluslararası mimarlık ve kent filmleri

Avusturya, Türkiye, Fransa, Hollanda, Belçika, İsrail, İspanya, ABD, İsveç ve Bosna Hersek’ten 30 film bir hafta boyunca Karaköy’deki Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde ve Kadıköy’deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak izlenebilecek. Festival boyunca dünyanın en sıkışık trafiğine sahip Kahire, sokak satıcılarının seslerinin hala duyulduğu İstanbul, eski köprüleriyle Bosna, HES mağduru Erzurum, ekolojik dengesi altüst olan Ergene sinema salonlarında olacak.


Bu yıl altıncısı düzenlenen festival, 1 Ekim Dünya Mimarlık Günü kutlamaları kapsamında Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesince gerçekleştirilen “Mimarlık ve Kent Şenliği” programı kapsamında organize ediliyor. 1-6 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’un her iki yakasında, iki farklı salonda, seçilen filmlerin gösteriminin ardından 7 Ekim’de ilk üçe giren filmlere odanın Karaköy Binası’nda yapılacak törende ödülleri verilecek.  



Kahire’den Cneydo’ya


Festivalde yarışacak belgeseller ve animasyonlar...