05 / 05 / 2024

Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi ne zaman açılacak

Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi ne zaman açılacak

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli 2014 yılında atılan Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi, açılış için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan okul, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısında eğitime başlayacak.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Türkiye’deki internet hızının dünya gerisinde kaldığı belgelendi!

Türkiye’de hemen her mobil cihaz kullanıcısının şikayet ettiği internet hızının dünyanın gerisinde kaldığı, uluslararası bir otorite tarafından da belgelendi.

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de büyüme hız kazanacak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Douglas Winslow, Türkiye ekonomisinin özellikle yılın ikinci yarısından sonra hız kazanacağını ve büyümenin 2021'de yüzde 3.5 seviyesinde olmasının beklendiğini aktardı.

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussın Ali H. Alaawar tarafından kuruldu.

Koronavirüs küresel ticaret ilişkilerindeki değişiklikleri hızlandıracak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının tedarik zinciri değişikliklerini hızlandıracağını belirterek, tedarik zincirlerinin daha sağlam, parçalı ve bölgesel odaklı hale geleceğini bildirdi. 

Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi ne zaman açılacak Haberi

Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi ne zaman açılacak

Bursa İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğini (BİHMED) ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaatı tamamlanan okulla ilgili açıklamalarda bulundu. Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi'nin mimarisiyle de önplana çıkan bir eser olduğunu ifade eden Dündar, "En büyük yatırımlarımızdan bir tanesi bu okul. İlçemizdeki 250 okulun 226 tanesine çeşitli hizmetlerde bulunduk. İki tane anaokulu inşa ettik. Mehmet Akif Mahallesi'nde çalışmaları devam eden 26 derslikli Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulunun inşaatı hızla yükseliyor. Uluslar arası eğitim veren bir okulu Bursa'ya kazandırmak adına hayata geçirdiğimiz dev projemiz Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi'ni de hizmete açmak için gün sayıyoruz" dedi. 


21 BİN 402 METREKARE... 


Selçuklu dönemi ve günümüz mimarisinin harmanlanmasıyla inşa edilen okulun yalnızca Türkiye'den değil, dünyanın birçok ülkesinden gelen öğrencilere hizmet...