05 / 05 / 2024

Uluslararası Property Portal Watch Konferansı

Uluslararası Property Portal Watch Konferansı

4-6 Ekim 2017 tarihlerinde Uluslararası Property Portal Watch Konferansı’na katılan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, zirvede konuşulan ve dünya online emlak pazarına yön verecek sekiz yeni trendi açıkladı.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Dünya online emlak pazarını sekiz yeni trend şekillendirecek!

4-6 Ekim 2017 tarihlerinde Uluslararası Property Portal Watch Konferansı’na katılan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, zirvede konuşulan ve dünya online emlak pazarına yön verecek sekiz yeni trendi açıkladı.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Gulf Property Show Bahreyn Gayrimenkul Fuarı 26 Nisan'da!

BAHREYN’ in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show BAHREYN , 26–28 Nisan 2016 tarihlerinde tekrar gerçekleştiriliyor. Fuar kendi vatandaşlarına emlak sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak.

Akplaza İş Merkezi European Property Awards'ta ödüllendirildi!

Akplaza İş Merkezi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri bölgesel ayağı olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards) "Ofis Geliştirme – Türkiye" dalında "Yüksek Övgüye Değer" (Highly Commended) ödülünü kazandı.

AND’ye European Property Awards’tan 4 ödül!

Anadolu Gayrimenkul, AND ile European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde ödül alan AND Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne katılacak.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

Gulf Property Show Fuarı 12 Mayıs'ta!

Bahreyn ’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12 - 14 Mayıs 2015 ’de kapılarını açıyor.

24 Gayrimenkul Dubai International Property Show’dan tam not aldı!

30 Mart-1 Nisan tarihlerinde gerçekleşen uluslararası gayrimenkul sektörünün buluştuğu Dubai International Property Show’a İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri ile katılan 24 Gayrimenkul yatırımcılardan tam not aldı

3.Bahreyn Uluslararası Emlak Ve Yatırım Fuarı 12-14 Mayıs'ta!

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.

Uluslararası Property Portal Watch Konferansı Haberi

Uluslararası Property Portal Watch Konferansı

Property Portal Watch, 4-6 Ekim 2017 tarihleri arasında Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlendi. Konferansta emlak seri ilan ve emlak pazarlama alanında “sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik, sosyal medya, yeni pazar fırsatları, büyük veri, yatırım sermayesi çekme” gibi konular masaya yatırıldı.

Türkiye'’yi temsilen katıldığı zirvede en çok "veriyi farklı kullanma ve yeni iş modellerinin" ön plana çıktığını belirten Emlakjet'in Genel Müdürü Gizem Moral Kunter "Gelişmiş pazarlarda emlak portallarının ciroları, geçen yıldan bu yana yüzde 7 ile yüzde 19 arasında artış gösterdi. 2015’ten 2016’ya geçerken bu oran yüzde 30-40 seviyelerindeydi. Bu da büyümenin belli bir doygunluğa erişen pazarlarda zorlaştığını ve yeni iş modelleri bulunması gerekliliğini ortaya koyuyor" diye konuştu.

Emlakjet’'n kısa sürede pazardaki oyuncular arasında kaydettiği hızlı büyümeyi de anlatan Kunter, "2006 yılında bir...