27 / 04 / 2024

Ulusoy Dekorasyon şirketi nerede

Ulusoy Dekorasyon şirketi nerede

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Ulusoy ve Ali Ulusoy ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Ulusoy ve Ali Ulusoy ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Ay Ber Yapı Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ber Yapı Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Süphi Polat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, Rehan Caddesi'nde kuruldu.

A Plus Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Plus Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ersin Tatar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Ar Ke Dekorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Ke Dekorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Onur Yürür tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Türker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Kader Sokak'ta kuruldu.

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Özdemir, Satılmış Aydın tarafından 140 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Toz Taş Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Toz Taş Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Ayşe Niksarlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Mahmutpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Başköy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Valente Tasarım ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Valente Tasarım ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gülüzar Sarısoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Ataşehir, K Yapı Plaza'da kuruldu.

Eskiz Dekorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskiz Dekorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Teoman Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak 2014 tarihinde Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak'ta kuruldu.

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Özdemir, Ümit Fener, Tolga Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Ulusoy Dekorasyon şirketi nerede Haberi

Ulusoy Dekorasyon şirketi nerede

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Ulusoy ve Ali Ulusoy ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu. 


Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4. Türkiye sınırları içinde veya...