13 / 05 / 2024

ulusoy imran okumuş

ulusoy imran okumuş

Ulusoy 9 milyon liralık yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop'ta seferlere başladı...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Orhan Ulusoy tarafından kuruldu.

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ulusoy tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Ekonomist Veysel Ulusoy’dan şoke eden iddia! Dolar için hangi operasyonun yapıldığını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın GES açıklamasının ardından dolardaki hareketlilikle ilgili Ekonomi Profesörü Veysel Ulusoy’dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bahtiyar Çelikdaş ve Muzaffer Okumuş ortaklığında kuruldu.

Otobüs bileti fiyatlarına yüzde 150 zam! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarının artmasının otobüs ve uçak bileti fiyatlarına yansıdığını, otobüs bileti fiyatlarında yüzde 150'ye varan artış yaşandığını belirtti. Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletleri 4 günde yüzde 13 zamlandı! Metro, Kamilkoç, Pamukkale ve Ulusoy... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayrama neredeyse 2 hafta kalmışken memleketine gitmek isteyen vatandaşlara bir şok daha yaşattı! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer ve Varan... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

ulusoy imran okumuş Haberi

ulusoy imran okumuş


Yatırımlarına devam eden Ulusoy büyümesini sürdürüyor. 9 milyon liralık yatırımla 4 ilde 41 yeni hat açan Ulusoy'un Genel Müdürü İmran Okumuş istikrarlı büyümeyi sürdüreceklerini söyledi. Okumuş, Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop'tan sonra bir çok yeni hata açacaklarını da sözlerine...