16 / 05 / 2024

Ulusoy Logistics Mercedes 2014

Ulusoy Logistics Mercedes 2014

Ulusoy Logistics filosunu 105 adet yepyeni Mercedes - Benz kamyon ile güçlendirdi. Mercedes-Benz Actros ve Axor marka kamyonlar, büyük filoların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

ESTA Construction, Mercedes-Benz fabrikasının temelini attı!

ESTA Construction tarafından inşa edilecek Mercedes-Benz fabrikasının temelleri 20 Haziran tarihinde atıldı. 250 milyon avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen fabrikanın temel atma törenine, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ve Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov da katıldı.

Mercedes-Benz yeni Ar-Ge merkezinin temelini attı!

Mercedes-Benz Türk Kamyon Fabrikası, yeni Ar-Ge Merkezinin temelini attı. Firma, dünyanın 10 büyük ekonomisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yer alacak. Büyükyalı, örnek dairelerin konseptini yansıtacak şekilde dizayn ettiği alanda, ziyaretçilere “iyi yaşam”ı anlatacak, üstün kalitesi ve “fayda odaklı lüks” anlayışıyla etkinliğe ayrı bir renk katacak.

Mercedes-Benz Arocs inşaat sektörüne güç katıyor!

Tüylüoğlu Grup 35 adet Mercedes-Benz kamyonu filosuna ekledi. İnşaat sektörünün güçlü destekçileri Mercedes-Benz Arocs kamyonlar daha ekonomik motorları ile zorlu arazideki performanslarıyla dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek!

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün yaptığı açıklamada, "Türkiye'de bugüne kadar toplam yatırımımızın tutarı 1 milyar avro. Yatırımlarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz." dedi.

Mercedes Benz'den Aksaray'a kamyon test merkezi!

Kamyon fabrikasına 113 milyon euroluk yatırımla Türkiye’den ihracatı 1 milyar euro artırmayı planlayan Mercedes Benz Türk, Aksaray’daki fabrikaya test amaçlı Ar-Ge merkezi kuracağını açıkladı.

Ulusoy Un, sat-geri kirala yöntemi ile gayrimenkullerini geri aldı!

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu kararına istinaden, Deniz Finansal Kiralama A.Ş. ile yapılan sözleşme kapsamında, kararda detayları verilen gayrimenkulleri satmaya ve kira yoluyla geri almaya karar verdi.

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Ulusoy ve Ali Ulusoy ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Çağatay Ulusoy Amerika'da 500 bin dolara ev aldı!

Bir süredir Amerika'da yaşayan Çağatay Ulusoy son yatırımını Santa Monica'da yaptı. Yaklaşık 7 aydır dil eğitimi için Amerika'da bulunan Çağatay Ulusoy ev aldı.

Boytorun Architects, Mercedes-Benz IT Hizmetleri Merkezi'ni tasarladı!

Boytorun Architects, Mercedes-Benz için tasarladığı IT Hizmetleri Merkezi çalışanların motivasyonunu artıracak, sosyalleşmelerine imkan tanıyacak, dinamik ve enerji veren kurgusuyla dikkat çekiyor.

Çağatay Ulusoy Cunda Adası'ndan arsa ve taş ev alacak!

Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra bir diğer jön Çağatay Ulusoy da gözünü Cunda’ya dikti. Yatırım konusunda İmirzalıoğlu’ndan fikir alan Ulusoy, Cuma günü adaya gidip buradan arsa ve taş ev almak için yer bakacak.

Ulusoy Logistics Mercedes 2014 Haberi

Ulusoy Logistics Mercedes 2014

Lojistik sektörünün öncü firmalarından Ulusoy Logistics, tercihini Mercedes-Benz’den yana yaptı. Ulusoy Logistics, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Koluman Motorlu Araçlar aracılığıyla yapılan satışla 65 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS çekici, 25 adet Axor 1840 LS çekici, 15 adet de Axor 3229 C kamyon olmak üzere toplamda 105 adet aracı törenle teslim aldı.


Yeni araçların teslimatı kapsamında gerçekleşen törene, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Şahinkanat, Genel Müdürü Ertunç Laçinel, Satınalma Müdürü Rıdvan Kanbak katıldılar.


Bu işbirliğine öncülük eden Koluman Otomotiv Ticaret A.Ş. İstanbul Genel Müdürü Ali Saltık, Kamyon Satış Müdürü Aytekin Yeşil’in hazır bulunduğu törene, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve Kamyon Filo...