11 / 08 / 2024

umart mimarlık EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi

umart mimarlık EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi

Mahir Kaplan, "Biz bu fuarlara katılmayı bir vazife gibi algılıyoruz. Türkiye'deki tarihi zenginliği ve bunun yeniden hayata döndürülmesini esas alan projelerimizi başkalarıyla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Adıyaman ve Hüseyin Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Adıgüzel ve Meral Coşkun ortaklığında kuruldu.

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ali Ersan Işık tarafından kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bakır ve Ömer Adıgüzel tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Sistaş Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Sistaş Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bodur tarafından kuruldu.

Ccm Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ccm Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad Üner tarafından kuruldu.

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

umart mimarlık EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi Haberi

umart mimarlık EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi



İnşaat Mühendisi Mahir Kaplan ve Mimar Burcu Kaplan çifti, Umart Mimarlık olarak yürüttükleri restorasyon projelerini EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi'nde sergiledi. 15 yıllık deneyime sahip olduklarını dile getiren Mahir Kaplan, "Biz bu fuarlara katılmayı bir vazife gibi algılıyoruz. Türkiye'deki tarihi zenginliği ve bunun yeniden hayata döndürülmesini esas alan projelerimizi başkalarıyla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Ege'de birçok anıtsal yapının restorasyonunu yaptıklarını, son 2 yıldır da Türkiye genelinde projeler yürüttüklerini belirten Kaplan, "Avrupa birliğinin desteklemiş olduğu Mardin 1. Cadde restorasyonu ile Türkiye'de ilk kez AB standartlarıyla yapılacak bu özel işin yükleniciliğini yapıyoruz. Temel hedefimiz daha uzun yıllar kültür varlıklarımızın korunması yolunda hizmet etmektir. Bilimsel restorasyon tekniklerini sürekli olarak takip ediyoruz. Bu doğrultuda bundan sonraki süreçte daha iddialı restorasyonlara da...