27 / 04 / 2024

ümit dağdeviren

ümit dağdeviren

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörlüğü, kendilerine başvurusu yapılan 6 projenin onaylandığını açıkladı

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Poyraz tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karaaslan tarafından kuruldu.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

Elif Dağdeviren Assos’ta ekolojik otel yaptırıyor!

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dağdeviren tarafından kuruldu.

Santra Otelcilik Turizm Gıda Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Santra Otelcilik Turizm Gıda Temizlik İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şener ve Garip Ümit ortaklığında kuruldu.

Şehirevleri Yapı Emlak İnşaat Malzemeleri Gıda Bina Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirevleri Yapı Emlak İnşaat Malzemeleri Gıda Bina Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bilgili tarafından kuruldu.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Antakya’da mit binasının çevresi yeniden imara açıldı!

Antakya’da, Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın çevresi Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararı ile özel güvenlik alanından çıkarılıp yeniden imara açıldı.

ümit dağdeviren Haberi

ümit dağdeviren


TKDK Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, 9. ve 10. çağrı döneminde başvuruları alınan 19 proje incelemesinin Denizli'de tamamlandığını, bunlardan Ankara'ya gönderilen 6 projenin ise işlemlerinin bittiğini söyledi. Biten 6 proje ile kısa sürede sözleşme imzalanacağını anlatan Dağdeviren, "Onaylama sürecinde herhangi bir sıkıntı olmadı. Diğer projelerin de en kısa sürede onaylanacağını düşünüyorum. Projeler yakında hayata geçerek ilk kazmalar vurulacak ve Denizli için yeni yatırımların temelleri atılacak"...