09 / 05 / 2024

Ümit Türkel

Ümit Türkel

Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ümit Türkel, Gizem Türkel tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos 2013 tarihinde Palladium Ofis ve Residence'ta kuruldu

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muniser ve Ümit Erdim ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Savcı ve Ümit Savcı tarafından kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ahmet Ümit'in kitapları ne kadar? 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen yazarlarından Ahmet Ümit'in kitapları kaç TL? İşte detaylar..

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralık ev fiyatları katlandıkça katlandı! Barınma hakkının kolaylaşması için araştırma komisyonu kurulacak!

CHP İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve 21 Milletvekili vatandaşların barınma hakkına daha kolay ve ekonomik şekilde ulaşabilmesi için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi. İşte ayrıntılar...

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Gökçem Türkel tarafından kuruldu.

Mertsanlar İnşaat Petrol Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mertsanlar İnşaat Petrol Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Zafer Arğut tarafından kuruldu.

Ümit Türkel Haberi

Ümit Türkel

Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ümit Türkel, Gizem Türkel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin 25 bin TL'lik hisseleri Ümit Türkel'e diğer 25 bin TL'lik kısım ise Gizem Türkel'e ait. 


Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneiş merkezleri inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Halk Caddesi, Palladium Ofis ve Residence, No:8/A...