05 / 05 / 2024

Ümit Urun nükte mimarlık

Ümit Urun nükte mimarlık

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

Deprem korkusu konut tercihini değiştirdi! Konut almak isteyenler yatay mimariye yöneliyor

Kerem Nükte Gayrimenkul Danışmanı Hasan Ülkü, deprem felaketinin bıraktığı korkudan dolayı vatandaşların konut tercihini değiştirdiğini belirtti.

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

Yeni "Kentsel Dönüşüm Kanunu"na tepkiler dinmedi. Meclis'ten oy birliğiyle kabul edilen kentsel dönüşüm yasasına bir tepkide Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, "Sizin de başınıza gelebilir" diyerek Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi...

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Lova’da 0.22 karat pırlanta tektaş yüzükte çılgın indirim! Tam 8.850 TL düştü! 5 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Lova Pırlanta, Haftanın Fırsatı olarak 0.22 karatlık pırlanta tektaş yüzükte dev indirime gitti. Evlenmeyi düşünenler ve evlenme teklif edecekler, bu indirimi kaçırmayın!   Peki Lova’da pırlanta tektaş yüzük fiyatları ne kadar? Başka hangi ürünler indirimli? İşte 5 Ocak 2023 Lova Pırlanta Fiyat List

Konut fiyatları neden arttı?

Konut fiyatlarında artış hız kesmiyor. Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, gayrimenkul fiyatlarında yükselişin nedenini anlattı. 

Dolarını bozduran konut aldı!

Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, "Döviz kurundaki ani yükselişte dövizini bozduranlar, gayrimenkule yöneldi" dedi.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Kat irtifakı tapusu nasıl alınır?

Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, 'Kat irtifakı tapusu nasıl alınmalı?, Kat irtifakı nasıl kurulur?' sorularının cevaplarını açıkladı.

Binalarda deprem testi nasıl yapılmalı? 

Deprem endişesi ile yaşayan vatandaşlar, oturdukları binaların nasıl test edileceğini merak ediyor.  İnşaat Mühendisi Ümit Akın, binalarda yapılacak deprem testinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. 

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Ümit Urun nükte mimarlık Haberi

Ümit Urun nükte mimarlık

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.


Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Şirket beton, çelik ve ahşap malzemelerden mamul her türlü konut, apartman, endüstri yapıları (sanayi çarşıları, fabrika, depo ) çiftlik, spor tesisleri, otel ve turistik tesis, lokanta, okul, hastane, liman, köprü, kara ve demiryolu inşaatlarının temelden anahtar teslimine kadar bütün safhalarını gerçekleştirir komple donanımlarını temin ve tesis eder Bu amaçla kurulmuş tesisleri satın alabilir, kiralayabilir, bu tesisler için gerekli alet ve makinaları ve yedek parçalarının ithalatını, ihracatını iç ticaretlerini serbest bölgeler dahil yapar. 2-) Şirket gayrimenkul alıp satma işlemlerini yapar.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri,...