17 / 05 / 2024

Ümit Uysal yapı denetim temsilcileri

Ümit Uysal yapı denetim temsilcileri

Yapı denetim temsilcileri ile bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İmar Müdürlüğü'ndeki işletim ve çalışma sistemini daha hızlı hale getirilmesi yönünde ilk adımı attı.

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ümit Aşgenaz tarafından kuruldu.

Mrf Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrf Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Sarar tarafından kuruldu.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Keystone Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keystone Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Utkucan Uysal tarafından kuruldu.

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Pamukçu tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Savcı ve Ümit Savcı tarafından kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Ümit Uysal yapı denetim temsilcileri Haberi

Ümit Uysal yapı denetim temsilcileri

"BİRLİKTE yöneteceğiz" ilkesiyle yola çıkan ve kentin tüm dinamikleri ile fikir alışverişinde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çalışmalarını sürdürüyor. 


Yapı Denetim Firma sahipleri ve çalışanları için geniş katılımlı bir toplantı düzenleyen Uysal, imar çalışmaları ve işleyiş düzenin iyileştirilmesi ile ilgili bilgi aldı. 


İmar Komisyonu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Uysal, inşaat sektörünün öncü sektör olduğuna vurgu yaparak, sektörün aktörleri ile fikir alışverişi içinde şeffaf ve hızlı işleyen bir sistem yaratılacağını söyledi. 


Muratpaşa Belediyesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda Muratpaşa Belediye başkanı Ümit Uysal sektör temsilcileri ile buluştu. Geçmişi değil, gelecek ve hizmet anlayışındaki yeni ufukları konuşmak için bir araya geldiklerine değinen Başkan Uysal, bu sektördeki birliktelik ve barışın diğer sektörlere de öncülük edeceğini ifade etti. Uysal, " inşaat sektörünün daha sağlıklı ve...