29 / 04 / 2024

Umran Yapı kartal projesi nerede

Umran Yapı kartal projesi nerede

Umran Yapı imzasıyla hayat geçirilen proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek. Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 459 02 05 olarak belirlendi.

Umran Yapı Kartal Projesi satılık daire!

2 blok halinde inşa edilecek olan proje Umran Yapı tarafından hayata geçirilecek. Projede 400 adet daire bulunuyor. Umran Yapı Kartal Projesi satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

Kartal Umran Yapı Projesi iletişim!

Kartal Umran Yapı Projesi iletişim için 0216 459 02 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları netlik kazanmayan projede inşaat çalışmalarının yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Siltaş Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı, Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni proje inşa edecek.

Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor!

Teknik Yapı, Kartal’da fabrikaların dönüşümünden sonra ilk kez bir siteye proje inşa ediliyor.  Teknik Yapı, Yücelpark projesinde 825 konut hayata geçirecek. Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Teknik Yapı Kartal projesinin detayları belli oldu!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

Kartal Wings’ten büyük ödeme kolaylığı!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Amad Gayrimenkul ile Umran Yapı güçlerini birleştiriyor!

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim,Kartal Wings projesinden sonra Türkiye'de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti. Firma, Umran Yapı ile güçlerini birleştirecek.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Kartal Wings Konutları 2017 fiyatları!

Kartal Wings projesi Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Umran Yapı kartal projesi nerede Haberi

Umran Yapı kartal projesi nerede

Toplam 400 adet daireden meydana gelecek olan Kartal Projesi Umran Yapı tarafından hayata geçirilecek. 


Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 459 02 05 olarak belirlendi. Projede dairelerin tasarım çalışmaları devam ediyor. 


İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde hayata geçirilecek olan Kartal Projesi 2 blok halinde inşa edilecek.


Detayların henüz netleşmediği projede inşa çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Projede her katta daire seçenekleri yer alacak.


Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 459 02 05

Web adresi: www.umranyapi.com.tr

Tülay...