05 / 05 / 2024

ümran yapı

ümran yapı

Umran Yapı Adakule'de 3+1’ler 365 bin TL ila 535 bin TL’ye, 4+1’ler 780 bin TL ila 850 bin TL’ye satılıyor. 5+2 ve 6+2 dublekslerin fiyatları ise 1 milyon TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor.

Kavlen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavlen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Ümran Bakır tarafından kuruldu.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Sabrioğulları Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabrioğulları Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Salım Alsaç, Emrah Alsaç ve İmran Alsaç imzasıyla kuruldu.

Orsav Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsav Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Şavlığ, Orhan Şavlığ, İmran Avgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Tanap projesi yerli boruyla yapılacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ana boru hattı alım sözleşmesi imza töreni dün yapıldı. İhalede yüzde 80 payı Tosçelik, Borusan Mannesmann, Erciyas Boru, Emek, Ümran ve Noksel alırken yüzde 20 pay da Çinli Baosteel'in oldu.

Desdina Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desdina Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yeniay, Ümran Akın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Ümran Konakları nerede?

Mfa yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Ümran Konakları 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Adakule Residence'nin havadan fotoğrafları!

Ümran Yapı tarafından Maltepe'de konumlandırılan Adakule Residence projesinin üzerinde uçan www.havadanemlak.com ekibi, Adakule Residence'nin gökyüzünden fotoğraflarını çekti...

Ada Kule'nin havadan çekilen son fotoğrafları!

Ümran Yapı tarafından Maltepe'de gerçekleştirilen Ada Kule, www.havadanemlak.com ekibi tarafında fotoğraflandı. Ada Kule'yi havadan görmek için tıklayın...  

Ümran Yapı'dan iftar yemeği organizasyonu!

Adakule Rezidans,Bostancı Hastane ve Zümrüt Evler Konutları projelerini tamamlayarak satışa sunan Ümran Yapı, 23 Ağustos Salı günü bir iftar yemeği organizasyonu düzenliyor...

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

ümran yapı Haberi

ümran yapı

Umran Yapı Adakule'de 1+1’ler 70 metrekare, 2+1’ler 123 metrekare, 3+1’ler 133 ve 160 metrekare, 4+1’ler 214 metrekare, 5+2 ve 6+2 dubleksler ise 330 metrekare olarak tasarlandı. Adakule Rezidans projesini Umran Yapı Maltepe’de inşa ediyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında temeli atılan projede konut teslimlerinin 2011 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

90 konuttan meydana gelen proje 21 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 4 bin 950 metrekare alana kurulan Adakule’de 3 katlı kapalı otopark, fitness center, yarı olimpik yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, kafeterya, spor alanları ve güvenlik yer alıyor.

Adakule Residence'ın toplam yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor. Adakule Rezidans'ta son sistem ısı yalıtım malzemeleri kullanılarak, enerji sarfiyatının minimum düzeyde tutulması sağlandı. Adakule Rezidans'ta yangın asansörü, her odada spring sistemi, yangın merdiveni, standart olarak sunuluyor.

Adakule’de 1+1...