29 / 04 / 2024

Ümraniye 2015 projeleri

Ümraniye 2015 projeleri

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 4 yeni parkın açılışı ve 7 temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Güllüce; “Bugünkü Ümraniye geçmişteki Ümraniye’den çok daha farklı” dedi.

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Ümraniye'de kaçak yapı ve hasarlı bina kalmayacak!

Görevde olduğu 13 yılda Ümraniye'ye 300 kalıcı eser kazandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Ümraniye Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Ümraniye Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Başkan Hasan Can, raporla ilgili yaptığı konuşmada gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler aktardı...

Vakıf GYO Ümraniye'deki arsaların 2015 değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul İli Ümraniye İlçesindeki İstanbul/Ümraniye arsalarına ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ümraniye 2015 projeleri Haberi

Ümraniye 2015 projeleri


Son 11 yılda başarılı projelerle ilçeye 250’yi aşkın kalıcı eser kazandıran Ümraniye Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Modern ve işlevsel mimarisiyle dikkat çeken Necip Fazıl Mahallesi Sosyal Market ve Aşevi, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarlık ve Bilgi Evi, Esenkent Mahallesi Muhtarlık, Kültür ve Eğitim Merkezi ile Elmalıkent Mahallesi Muhtarlığı’nın temel atma töreninin yanı sıra yeni yapılan Mehmet Akif Mahallesi Tezcan Caddesi üzeri parkı, Aşağı Dudullu Mahallesi Göztepe Caddesi üzeri parkı, Şerifali Mahallesi İbrahim Hakkı Sokak üzeri Parkı, Esenkent Mahallesi parkı açılışları Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin teşrifleriyle gerçekleşti. 


Toplu açılışların yapıldığı Necip Fazıl Mahallesi Adil Amca Parkı’nda yapılan törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha...