29 / 04 / 2024

Ümraniye 2015 yatırımları

Ümraniye 2015 yatırımları

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 4 yeni parkın açılışı ve 7 temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Güllüce; “Bugünkü Ümraniye geçmişteki Ümraniye’den çok daha farklı” dedi.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Serkan Yılmaz ve Deniz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Oktay Var tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos ve Nisso Danon ortaklığında kuruldu.

Ümraniye 2015 yatırımları Haberi

Ümraniye 2015 yatırımları


Son 11 yılda başarılı projelerle ilçeye 250’yi aşkın kalıcı eser kazandıran Ümraniye Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Modern ve işlevsel mimarisiyle dikkat çeken Necip Fazıl Mahallesi Sosyal Market ve Aşevi, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarlık ve Bilgi Evi, Esenkent Mahallesi Muhtarlık, Kültür ve Eğitim Merkezi ile Elmalıkent Mahallesi Muhtarlığı’nın temel atma töreninin yanı sıra yeni yapılan Mehmet Akif Mahallesi Tezcan Caddesi üzeri parkı, Aşağı Dudullu Mahallesi Göztepe Caddesi üzeri parkı, Şerifali Mahallesi İbrahim Hakkı Sokak üzeri Parkı, Esenkent Mahallesi parkı açılışları Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin teşrifleriyle gerçekleşti. 


Toplu açılışların yapıldığı Necip Fazıl Mahallesi Adil Amca Parkı’nda yapılan törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha...