02 / 05 / 2024

ümraniye 2b ruhsat

ümraniye 2b ruhsat

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2B alanlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Can, “Önümüzdeki Şubat-Mart gibi, 2B alanlarımızda ruhsat verir hale gelmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı! Kentsel dönüşümde ilk sırada Ümraniye var! 

TÜİK verilerine göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı. İstanbul’da kentsel dönüşüm faaliyetleri hızlandırılırken, çalışmaların yoğunlaştığı bölgelerin başında Ümraniye bulunuyor. 

Ümraniye'de bina denetimleri yoğunlaştı!

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra riskli bina denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, özellikle zemin katlarında iş yeri olan binalarda ruhsat, kolon ve kirişleri kontrol etti ve denetim yaptı.

Ümraniye'deki imarlı yerler yeniden inşa edilecek!

2B arazilerinin bulunduğu mahallelerde önemli imar sorunlarının olduğunu söyleyen AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, ''Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa edeceğiz'' dedi.

Ümraniye'de inşaat alanı rekoru!

İstanbul Ümraniye Belediyesi tarafından 15 yılda ilçeye hiç borçlanmadan 450 kalıcı eser kazandırdı. Sosyal belediyecilik hizmetlerinde de önemli çalışmalara imza atan belediye, verilen ruhsat ve inşaat alanı rakamlarıyla Türkiye rekoru kırdı.

2B Barış Projesi'yle Ümraniye'nin tapu sorunu çözülecek!

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Ümraniye'mizdeki 2B arazilerinin tapusunu hak sahiplerine teslim ettik. Pazartesi itibarıyla tapusu olan vatandaşlarımız belediyemize inşaat ruhsatları için müracaatlarını yapabilirler." diye konuştu.

Ümraniyelilere 2B arazi müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kasım Ayı Meclis Toplantısında 2B Arazileri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye'deki 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2B alanlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Can, “Önümüzdeki Şubat-Mart gibi, 2B alanlarımızda ruhsat verir hale gelmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Ümraniye'de 2B tapulamada ilk ruhsatlı bina temeli atıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından 2B tapulama çalışmalarından sonraki ilk ruhsatlı ek binanın temeli atıldı.

Ümraniye'nin imar çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

2B kapsamındaki bölgelerin tapu meselesinin çözüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de imar planlarının yapıldığını, yıl sonuna kadar bu çalışmanın da biteceğini ifade etti.

Ümraniye Belediyesi'nden 2B bilgilendirmesi!

Ümraniye Belediyesi, 2B arazilerinin imarı için yaptığı yoğun çalışmaların sonunda imar kanunun çıkmasıyla çalışmalara başladı.

Ümraniye'de 2B arazilerine imar planı!

Ümraniye’nin Hekimbaşı, Kazım Karabekir, İnkılap ile Esenkent mahallelerini ilgilendiren imar planı düzenlemesi yapıldı.

ümraniye 2b ruhsat Haberi

ümraniye 2b ruhsat


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, borçsuz belediye ve kulüp için yapılan finansal planları anlattı. Başkan Hasan Can, “Muhammen bütçemizi afaki değil, realist bir şekilde yapmış olduğumuz için, ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Bütçemizin yarısından fazlası hizmet ve ilçe için yatırımlarına harcanıyor. Ümraniye’de şu anda 315 bin yapı stoku var, bunun 185 bini bizim zamanımızda, yani son 14 yılda yapıldı, bu da yüzde 62’ye tekabül ediyor. 185 binin 85 bini de eski binaların yıkılıp yerine yeni binalar yapılmasıyla inşa edildi. Biz bunları imar planlarını uygulayarak, vatandaşların önüne alternatifler sunarak, başka bir kurum ya da kuruluşla ortaklığımız olmadan yapıyoruz. Böylece hem vatandaş mutlu oluyor, hem de borçsuz yürüyebiliyoruz” dedi.

2B alanlarıyla ilgili de açıklamalar yapan Başkan Hasan Can, “Önümüzdeki Şubat-Mart gibi, 2B...