28 / 04 / 2024

Ümraniye 2b tapulama

Ümraniye 2b tapulama

Ümraniye Belediyesi tarafından 2B tapulama çalışmalarından sonraki ilk ruhsatlı ek binanın temeli atıldı.

Ümraniye'deki imarlı yerler yeniden inşa edilecek!

2B arazilerinin bulunduğu mahallelerde önemli imar sorunlarının olduğunu söyleyen AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, ''Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa edeceğiz'' dedi.

2B Barış Projesi'yle Ümraniye'nin tapu sorunu çözülecek!

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Ümraniye'mizdeki 2B arazilerinin tapusunu hak sahiplerine teslim ettik. Pazartesi itibarıyla tapusu olan vatandaşlarımız belediyemize inşaat ruhsatları için müracaatlarını yapabilirler." diye konuştu.

Ümraniyelilere 2B arazi müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kasım Ayı Meclis Toplantısında 2B Arazileri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye'deki 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2B alanlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Can, “Önümüzdeki Şubat-Mart gibi, 2B alanlarımızda ruhsat verir hale gelmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Ümraniye'de 2B tapulamada ilk ruhsatlı bina temeli atıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından 2B tapulama çalışmalarından sonraki ilk ruhsatlı ek binanın temeli atıldı.

Ümraniye'nin imar çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

2B kapsamındaki bölgelerin tapu meselesinin çözüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de imar planlarının yapıldığını, yıl sonuna kadar bu çalışmanın da biteceğini ifade etti.

Ümraniye Belediyesi'nden 2B bilgilendirmesi!

Ümraniye Belediyesi, 2B arazilerinin imarı için yaptığı yoğun çalışmaların sonunda imar kanunun çıkmasıyla çalışmalara başladı.

Ümraniye'de 2B arazilerine imar planı!

Ümraniye’nin Hekimbaşı, Kazım Karabekir, İnkılap ile Esenkent mahallelerini ilgilendiren imar planı düzenlemesi yapıldı.

Ümraniye Dumlupınarlılara 2B müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yoğun çabalar neticesinde İBB meclis onayından geçen 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planlarıyla ilgili Dumlupınar Mahallesi halkını bilgilendirdi.

Ümraniye'deki 2B arazilerinin imar planları meclisten geçti!

Ümraniye ilçesi Kazım Karabekir, Elmalıkent, İnkılap, Topağacı, Dumlupınar, Hekimbaşı bölgelerinde bulunan 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planları Ümraniye Belediyesinin göstermiş olduğu yoğun çabalar sonucunda meclisten geçti.

Ümraniye'de 2b satışları yeniden başladı!

Ümraniye'deki 6 mahallede 2b satışları yeniden başladı. 6.000'e yakın 2/B parseline ilişkin olarak derdest dava nedeniyle 2/B arazilerinin üzerindeki vatandaşlara satış işlemleri Şubat ayında durdurulmuştu...

Ümraniye 2B mahallelerinin imar planı askıda!

Ümraniye'nin 2B kapsamındaki Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri Nazım İmar Planı askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 17 Ocak 2014'te onayladığı planda 2B ve konut alanlarına dair notlar var... İşte o plan ve hükümleri...

Ümraniye 2b tapulama Haberi

Ümraniye 2b tapulama

Ümraniye Belediyesi, Elmalı Kent Mahallesi’nde yer alan Hekimbaşı, Kazım Karabekir ve İnkılap Bölgesi 2B tapulama çalışmalarından sonra bölgedeki ilk ruhsatlı bina olarak Şehit Köksal Karmil Ortaokulu'nu kayıtlara geçirdi.


Şehit Köksal Karmil Ortaokulu ilk ruhsatlı ek binası açılışına Ümraniye müftülüğü ve meclis üyeleri, 15 Temmuz gazileri, Şehit Köksal Karmil Ortaokulu müdürü, çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.Tören açılışında 2016-2017 eğitim ve öğretimde dereceye giren öğrencilere de karneleri dağıtıldı.


‘’KİMSE MADUR EDİLMEDEN TAPUSUNU ALDI’’


Kazım Karabekir, Topağacı, Tophane, Dumlupınar, Elmalıkent, Ekimbaşı veİnkılap Mahallesi 2B alanlarında kalan ve ilk defa tapu ve imar sorunu yaşanmadan ruhsat vererek yapımı sağlanan okul hakkında bilgi veren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Belediye olarak, binanın yetersizliği üzerine ek hizmet binasını yapmaya karar verdik.Toplam bin 500 metrekare alana kurulu olan...