05 / 05 / 2024

Ümraniye Belediyesi park

Ümraniye Belediyesi park

Ümraniye Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor. İlk park açılışını Yamanevler İlköğretim okulunda gerçekleştiren Başkan Hasan Can, Öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almaları için, eğitime her fırsatta destek olduklarını dile getirdi.

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye Belediyesi'nden Elmalıkent Mahallesi riskli alan açıklaması!

Ümraniye Belediyesi, Cumhurbaşkanı Kararına göre sınırları içinde riskli alan ilan edilen Elmalıkent Mahallesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Ümraniye Belediyesi 2019 bütçesi 550 milyon TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde masaya yatırımların Ümraniye Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi ittifakla meclisten geçti.

Ümraniye Belediyesi'nden 73 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ümraniye Belediyesi,  Saray (İnkılap) Mahallesi'nde yer alan 6 bin 86 metrekare arsa ve üzerindeki yüzde 40’ı tamamlanmış, 63 bin 643,14 metrekare yapıyı ihale ile satıyor...

Ümraniye Belediyesi'nden iki yeni hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Altınşehir ve İnkılap Mahallelerinde yeni hizmet binaları inşa ediyor.

Ümraniye Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor!

Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye’ye büyük bir meydan kazandıran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

Ümraniye Belediyesi'nden iki yeni okul!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki yeni okul kazandırmak için hazırlıklara başladı.

Ümraniye Belediyesi'nin kent projelerinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Son 13 yılda başarılı projelerle ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi,müjde verdiği kalıcı eserleriyle çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Ümraniye Belediyesi park Haberi

Ümraniye Belediyesi park


Ümraniye Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılında da Ümraniye'de bulunan okullara desteğini sürdürüyor. Ümraniye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 42 ilköğretim okulunun bahçeleri içerisinde kurulan oyun parkları, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin hizmetine açıldı. Her okula bir oyun parkı projesi kapsamında ilk park açılışı Yamanevler İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşti. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle Yamanevler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programda gerçekleşen açılışa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.


BAŞKAN Hasan Can; "ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ, YARINLARIMIZ"


Kurdele kesiminin ardından kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Ümraniye Belediyesi olarak 2004 yılından itibaren okullarımız gibi birçok alanda kamu kurum ve kuruluşlarına destek olduk. Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak...