10 / 05 / 2024

Ümraniye dönüşüm

Ümraniye dönüşüm

İstanbul'un en başarılı belediye başkanları anketi sonuçlandı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Anadolu Yakası'nın birincisi seçildi. Belediye-vatandaş işbirliğiyle ilçede kentsel dönüşümü şimdiden tamamlayarak Türkiye'ye örnek oldu.

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Deprem sonrası süreç hızlandı! Kentsel dönüşüm için başvurular fırladı

Ümraniye Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, depremden sonra kentsel dönüşüm başvurularının yüzde 350 arttığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Geosta Dönüşüm Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geosta Dönüşüm Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yılmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye dönüşüm Haberi

Ümraniye dönüşüm

İstanbul'un en başarılı İlçe Belediye Başkanları belli oldu. Halk tarafından belirlenen sonuçlara göre Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yüzde 68,80 oy oranıyla İstanbul'un en başarılı Belediye Başkanı seçildi. Yeni Şafak'a konuşan Hasan Can işin sırrını her vatandaşa kapılarını sonuna kadar açık tutmakta olduğunu söyledi. 


65 BİN BİNA YENİLENDİ 


Göreve geldiği günden itibaren İstanbul'un en önemli sorunlarından olan çarpık kentleşme ve güçsüz binaları tespit ve onarım çalışmalarını başlatan Can, "295 bin yapı stoğunun 165 bini son 11 yılda yapıldı. Depreme dayanaksız binaların dönüşümü için imar düzenlemesi yaptık. Depreme dayanıksız 65 bin binanın yenilenmesiyle ilçemizde kentsel dönüşümü tamamladık. Devletten tek kuruş yardım almaksızın Belediye-vatandaş işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm sistemiyle Türkiye'ye örnek olduk" dedi. 


300'Ü AŞKIN TEMEL ESER 


Vizyon projelerle Ümraniye'nin marka değerinin arttığına dikkat çeken...