30 / 04 / 2024

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde kamulaştırma yapılacak mı

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde kamulaştırma yapılacak mı

İstanbul 3. Köprü dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Ümraniye ilçesinde nerede kamulaştırma yapılacak? İstanbul Ümraniye'de hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Ümraniye üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler nereler?

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Fatih Sultan Mehmet dirilse hesap sorar!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse, ‘Sen ne yapıyorsun’ der.” dedi.

Tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak!

Fatih Sultan Mehmet Han'ın yadigarı olan "Enez Ayasofyası" olarakta bilinen tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak.

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Ümraniye'de inşaatın perde duvarı çöktü!

Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi içerisindeki Site Yolu Caddesi'nde devam eden inşaatın perde duvarı çöktü.

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

Çatalca'nın Nakkaş Mahallesi, Fatih'in mirasıdır!

Gazete'de yayınlanan Acele Kamulaştırma Kararı ile yüzde 35'i istimlak edilen Nakkaş Mahallesi Muhtarı Zafer Öztürk, “Burası Fatih Sultan Mehmet'in nakışçısına hediye ettiği köydür. Nakkaş’a sahip çıkmak Osmanlı mirasına sahip çıkmaktır” dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

3Y Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3Y Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Bahattin Özal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güdül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Bodrum Mesih Paşa Camisi yapılaşma nedeniyle zarar görüyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde İstanbul'un fethinden sonra Ortodoks kilisesinden camiye çevrilen Fatih'teki 1093 yıllık Bodrum Mesih Paşa Camisi binası etrafındaki yapılaşma nedeniyle zarar görüyor.

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde kamulaştırma yapılacak mı Haberi

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde kamulaştırma yapılacak mı

Ümraniye'de köprü otoyolu için nerede kamulaştırma yapılacak?


Ümraniye'de 3. Köprü yolu için nerelerde kamulaştırma uygulanacak? Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki hangi ada ve parseller köprü yolu için kamulaştırılacak?


14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre Ümraniye'de kamulaştırma yapılacak parseller belli oldu...


Çamlık - Reşadiye arası


Buna göre Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde 101 Ada 1/3 parseller kamulaştırılacak.



Sultanbeyli'de kamulaştırılacak alanlar için tıklayın!


Sancaktepe ilçesinde kamulaştırma yapılacak yerler için tıklayın!


Başakşehir'de neresi kamulaştırılacak? İşte cevabı!


Arnavutköy'de otoyol kamulaştırması hangi ada ve parsellerde yapılacak? Öğrenmek için tıklayın!


Sarıyer'de kamulaştırılacak yerler için tıklayın!


Çekmeköy'de kamulaştırılacak alanlar hangileri? 


Beykoz'da yol...