05 / 05 / 2024

Ümraniye gayrimenkul ihalesi

Ümraniye gayrimenkul ihalesi

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde yer alan dubleks daire vasıflı gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul'da satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! 5 ilçedeki 8 gayrimenkulün ihalesi 31 Ekim'de! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Şile, Ümraniye, Üsküdar, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor, 5 adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi arsa ihalesi 29 Haziran'da! Yatırımcılar dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 29 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Ümraniye gayrimenkul ihalesi Haberi

Ümraniye gayrimenkul ihalesi

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde bulunan dubleks daire vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 6 milyon TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : Satılmasına karar verilen taşınmaz İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, 2381 Ada, 12 Parsel, tapuda İnkılap Mahallesi E21 blok 2+3 kat 4 Nolu Bağımsız bölüm dubleks mesken nitelikli taşınmazdır. 

Gayrimenkul bölge olarak Fatih Sultan Mehmet mahallesinde,E-80 İstanbul Çevreyolunun bitişiğinde, Balkan caddesine 250 metre mesafededir. Anılan caddede otobüs-minibüsler ile toplu taşıma imkanı bulunmakta, ayrıca Çakmak Metro İstasyonu na 1500 metre mesafededir. 

Bulunduğu site 10 yaşında 48 blok apartman ve ticaret merkezinden oluşan bir projedir. Sitenin Deprem Yönetmeliğine uygun bir taşıyıcı sistemi bulunduğu değerlendirilmiştir. Sitede fitness salonu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basket sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, , yapay...